خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آتش‌سوزی تصفیه‌خانه هفتم آب تهران مهار شد/احتمال کاهش موقتی فشار آب در پاکدشت

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | پنجشنبه، 06 تیر 1398 - 16:41
بختیاری از مهار آتش‌سوزی تصفیه‌خانه هفتم آب تهران خبر داد و گفت: اکنون تصفیه‌خانه به صورت کامل در مدار قرار دارد.
آب،تهران،برق،استان،مدار،همكاران

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران:
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو، محمدرضا بختیاری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با بیان این‌که آتش‌سوزی ناشی از اتصال شبکه برق در تصفیه‌خانه هفتم آب تهران مهار شده است، گفت: در حال حاضر تصفیه‌خانه هفتم تهران به حالت عادی برگشته است و به صورت کامل در مدار قرار دارد.
وی افزود: دیشب حوالی ساعت ۱۰:۳۰، برق یکی از مناطق قطع شده بود که همکاران هنگام واردکردن دیزل ژنراتور به مدار متوجه شدند تعدادی از تابلو‌های برق تصفیه‌خانه دچار اتصالی و آتش سوزی شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران اضافه داد: خوش‌بختانه همکاران ما بلافاصله وارد عمل شدند و تا ساعت ۲۴ این آتش‌سوزی را مهار کردند و با تلاش این همکاران از دیشب تا صبح دیزل ژنراتور وارد مدار شده است.
بختیاری درباره قطع یا کاهش فشار آب در شرق استان تهران، خاطرنشان کرد: ما در تهران به دلیل وجود مخازن مشکلی نداریم، اما ممکن است در ساعات آینده شاهد کاهش فشار آب در پاکدشت باشیم که تا نیمه امشب این کاهش فشار آب نیز برطرف می‌شود.
انتهای پیام/
جزئیات آتش‌سوزی ناشی از اتصال شبکه برق در تصفیه‌خانه هفتم آب تهران