خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شیوه شهید بهشتی تزریق امید به جامعه بود؛ قوه قضائیه تکیه‌گاه مردم باشد

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 06 تیر 1398 - 16:08
استاد حوزه و دانشگاه گفت: شیوه شهید بهشتی این بود که امید را در جامعه تزریق کند، ایشان نگاه امیدوارانه بسیار مهمی داشتند که نباید یأس و ناامیدی در جامعه ایجاد شود.
اسلام،انقلاب،جامعه،بهشتي،شهيد،آزادي،نگاه،اسلامي،نماز،خدا،است ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، حجت‌الاسلام مهدی اژه‌ای پیش از ظهر امروز در مراسم بزرگداشت شهید بهشتی و هفته قوه قضائیه که در گلستان شهدای اصفهان برگزار شد، اظهار داشت: امیرالمؤمنین(ع) فرمودند بهترین مرگ کشته شدن در راه خداست.
وی افزود: در تاریخ اسلام حادثه‌ها زیاد بوده اما حادثه انقلاب اسلامی ایران در نوع خود نهضت‌های بسیاری داشته، انقلاب ایران ضد استعمار و استبداد داخلی و خارجی بوده، انقلاب اسلامی نهضت جامع و کاملی است که بر اساس مکتب وحی و دعوت بزرگ انبیای الهی است.
استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: برای بندگی خداوند و اینکه بندگان خداوند از بندگی ظلم و ظالم، جهل و جهالت جدا شوند و به آزادی حقیقی نائل شده و عبد خداوند شوند، بزرگترین آزادی، آزادی درون است و هر کس آزادی درون داشته باشد می‌تواند پرچم‌دار دیگر انسان‌ها بشود.
وی تصریح کرد: کسی که آزادی درونش اسیر حب جاه و مقام و ریاست باشد اسیر است و اسیر نمی‌تواند آزادی‌بخش دیگران باشد و پیامش اسارت و خودش گرفتار است، در انقلاب اسلامی همه اسلام به‌ویژه ولایت اهل‌بیت(ع) به صحنه آمد.
حجت‌الاسلام اژه‌ای بیان کرد: دست مدیریتی امام راحل از جامعه بسته اما باید در خاکریز دوم مدیریت و از جبهه اسلام دفاع کند، 400 اصل فقهی و اسلامی را 1400 سال پیش ائمه بیان کردند تا علما نیاز زمان را درک و جامعه بشری را به‌سمت اهداف اسلامی راهنمایی کنند.
وی گفت: در رأس انقلاب امام راحل و رهروانش بزرگمردانی بی‌نظیر بودند، امروز در سالگرد یکی از این علمای مجاهد هستیم که در صحنه علمی و در راه مستضعفین جهاد داشت و برای حاکمیت دین خدا تلاش می‌کرد.
استاد حوزه و دانشگاه اظهار داشت: ویژگی شهید مظلوم آیت‌الله بهشتی این بود که یک عالم جامع بود و تنها اسلام نماز و روزه را نگاه نمی‌کرد، در وصیت‌نامه ایشان بسیار کوتاه اما همه‌جانبه اسلام جهاد، تلاش، کوشش و فعالیت برای حاکم دین خدا را بیان می‌کند.
وی اضافه کرد: ایشان در نماز اخلاص و حضور قلب و توجه کامل داشت که یکی از درس‌های مکتب شهدا درس نماز است، اگر نماز را از مردم گرفتند دل‌ها گرد گرفته و از فرهنگ نورانی اسلام دور می‌شوند.
حجت‌الاسلام اژه‌ای خاطرنشان کرد: دومین مسئله بحث اجتهاد بود که در سیره اجتهادی ایشان ویژگی‌های زیادی وجود داشت و شیوه اجتهادی ایشان باید در حوزه‌ها مورد بحث واقع شود، ایشان فرمودند "در اسلام سرمایه‌دار بزرگ نداریم و سرمایه‌های بزرگ داریم"، و معتقد بود تعاون در سرمایه‌گذاری برقرار شود.
وی تصریح کرد: در کار سیاست و تدبیر سیاسی به فعالیت‌های اجتماعی به‌عنوان یک فریضه دینی نگاه می‌کرد و می‌فرمود: حزب معبد و محل عبادت من است، باید مسئولان ما عبد خدا باشند و بندگی کنند و محل عبادت آن‌ها تنها مسجد نباشد بلکه در همه دستگاه‌های ما شاهد کار الهی باشیم.
استاد حوزه و دانشگاه ابراز کرد: مسئولان باید زندگی خدایی داشته باشند و در راه خدمت به خلق خدا تلاش کنند، در سیل این مسئله نشان داده شد و همه بالاترین عبادت را انجام دادند.
وی گفت: شهید بهشتی فرمودند اگر کسی در حزب به‌جز شهادت هدفی دارد حضور پیدا نکند، حزب برای خدمت و شهادت است، ایشان شهادت را از دست رفتن نمی‌دانست، از دست رفته کسی است که دین نداشته باشد.
حجت‌الاسلام اژه‌ای اظهار داشت: نگاه شهید بهشتی به همه این مسائل این‌گونه بود و امیدوارم همه کسانی که در نهادهای ما کار می‌کنند نگاه این‌گونه داشته باشند، البته برخی افراد اشتباهاتی دارند که دستگاه خبری دوست و دشمن جلوه‌ای درست می‌کنند که همه جا مشکل دارد و بذر ناامیدی در جامعه پخش می‌کند.
وی افزود: شیوه شهید بهشتی این بود که امید را در جامعه تزریق کند، نگاه امیدوارانه ایشان بسیار مهم بود، بر این مبنا که یأس و ناامیدی نباید در جامعه ایجاد شود و این‌که چند نفری در یک جامعه اشتباه می‌کنند نباید گفت همه اشتباه کرده‌اند.
استاد حوزه و دانشگاه یادآوری کرد: در مقطعی همه می‌گفتند "دیگر مانند جوانان ابتدای انقلاب پیدا نمی‌شود"، که مسئله مدافعان حرفم پیش آمد و نشان داده شد که جوانان رشیدی در دل این سرزمین هستند که حیرت جهانیان را برانگیخته‌اند.
وی تصریح کرد: قوه قضائیه تکیه‌گاه مردم است، گاهی می‌گویند که 17 میلیون پرونده در قوه قضائیه است که مراجعه این میزان به دادگستری نشانه اعتماد مردم است و می‌دانند پناهگاه مردم اینجاست و امیدواریم در این خدمت موفق باشند.
انتهای پیام/