خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش ۱۵ درصدی قیمت برنج ایرانی در بازار/رکود و سکوت بر بازار اقلام اساسی حاکم است

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | پنجشنبه، 06 تیر 1398 - 08:31
حسنی گفت: قیمت برنج ایرانی به سبب نزدیک شدن فصل برداشت، لغو ممنوعیت واردات و ذخیره مناسب در انبار‌ها ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش یافته است.
بازار،قيمت،شكر،برنج،كاهش،بنكداران،اقلام،تقاضا،كالا،غذايي

دبیر کل بنکداران مواد غذایی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:
قاسمعلی حسنی دبیر کل بنکداران مواد غذایی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از کاهش قیمت برنج ایرانی خبر داد و گفت: در هفته‌های اخیر قیمت برنج به سبب سودجویی عوامل واسطه و صادرات به طور کاذب در بازار افزایش یافت اما هم اکنون به سبب نزدیک شدن به فصل برداشت، لغو ممنوعیت واردات و میزان مناسب برنج مانده در انبارها، قیمت برنج ۱۰ تا ۱۵ درصد نسبت به یک ماه اخیر کاهش داشته است.
وی افزود: با وجود کاهش تقاضا و مصرف حبوبات در فصل تابستان، نوسان چندانی در بازار وجود ندارد.
حسنی از رکود و سکوت حاکم بر بازار اقلام اساسی خبر داد و گفت: با توجه به شرایط کنونی عرضه و تقاضا و فصل برداشت اقلام حبوبات، شکر، برنج و...
در تابستان پیش بینی می شود که نوسان خاصی در بازار رخ ندهد.
بیشتر بخوانید: رکود بر بازار اقلام اساسی حاکم است/اختلاف ۱۴۰ درصدی قیمت روغن با کشور‌های همسایه
دبیر کل بنکداران مواد غذایی درباره آخرین وضعیت بازار شکر بیان کرد: در ماه‌های اخیر قیمت شکر به بالاترین حد خود رسید به طوریکه عوامل واسطه و سودجو از عرضه هر کیلو شکر با نرخ ۱۰ هزار تومان به مصرف کننده سود‌های بادآورده‌ای به جیب زدند، اما هم اکنون با توزیع شکر با نرخ مصوب، قیمت آن در بازار آزاد ۶۰ درصد کاهش یافته است که امیدواریم روند نزولی قیمت تا رسیدن به نرخ مصوب ادامه یابد.
وی با اشاره به اینکه اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی به واردات کالا آفتی برای اقتصاد کشور است، گفت: اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی به واردات کالا تنها برای عده‌ای سودجو و رانت خوار درآمد‌های میلیاردی ایجاد کرده است، در حالیکه هیچ نفعی برای مصرف کننده نهایی ندارد.
این مقام مسئول در پایان تصریح کرد: اگر مسئولان دولتی و وزارت خانه‌ها اجازه دهند تا عرضه و تقاضا قیمت را در بازار تعیین کند، بدون تردید به سبب ایجاد رقابت میان تولیدکنندگان به ثبات قیمت کالا در بازار خواهیم رسید.
انتهای پیام/
کاهش ۶۰ درصدی قیمت شکر در بازار آزاد