خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیشروی نیروهای دولت وفاق لیبی در جنوب غرب طرابلس

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 05 تیر 1398 - 22:25
نیروهای دولت وفاق لیبی توانستند مرکز شهر "غریان" در جنوب غرب طرابلس را به کنترل خود در بیاورند.
ليبي،طرابلس،شهر،سازمان،غرب،ملل،كنترل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از الجزیره، نیروهای دولت وفاق ملی لیبی که توسط سازمان ملل به‌رسمیت شناخته شده است مرکز شهر غریان در جنوب غرب طرابلس پایتخت این کشور را به کنترل خود در آوردند.
ژنرال خلیفه حفتر که سمت فرماندهی ارتش ملی لیبی را دارد، شرق لیبی را در کنترل خود دارد و غرب لیبی از جمله شهر طرابلس پایتخت این کشور در کنترل دولت وفاق لیبی است که توسط سازمان ملل به‌رسمیت شناخته شده است.
چندی پیش حفتر که از سوی برخی از کشورها از جمله مصر و امارات حمایت می‌شود، برای تصرف شهر طرابلس نیروهای خود را به‌سمت غرب لیبی گسیل داشت تا به‌زعم خود آنجا را از "عناصر تروریست" پاکسازی کنند.
حملات حفتر به طرابلس اندکی قبل از آغاز کنفرانس ملی فراگیر که قرار بود با نظارت سازمان ملل در شهر "غدامس" برگزار شود آغاز شد.
در مقابل، نیروهای شورای ریاست جمهوری لیبی نیز به مقابله با آنها در اطراف شهر طرابلس پرداختند که تنش‌ها در این مناطق همچنان ادامه دارد.
سازمان بهداشت جهانی اخیرا در صحفه اجتماعی خود در فضای مجازی " توئیتر " اعلام کرده است : از زمانی که جنگ طرابلس شعله ور شده تاکنون بیش از 739 نفر جان باخته اند که از این تعداد 41 نفر غیرنظامی هستند.
انتهای پیام/