خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشکل تاخیر در ازدواج جوانان باید به طور اصولی حل و فصل شود

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 05 تیر 1398 - 22:20
اراک- نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: اصل پیشگیری مقدم بر درمان است و برای رفع تاخیر در ازدواج جوانان، باید کار اصولی و ریشه‌ای صورت پذیرد تا انگیزه ایجاد و مشکل رفع شود.
ازدواج،روستاها،بنياد،استان،مركزي،خانواده،درصد،توجه،ولد،زاد،د ...

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی عصر چهارشنبه در آیین اهدای ۱۴۴ جهیزیه که با همکاری مساجد و اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی در اراک برگزار شد، اظهار داشت: برخی از روش و روند های غلط که در گذشته اعمال شده موجب به هم خوردن موضوع زاد و ولد در کشور شده است.
نرخ زاد و ولد در استان مرکزی ۹ دهم درصد و نرخ باروری در استان هم ۱.۵ درصد است در حالی که حداقل باید ۲.۳ درصد باشد.
وی افزود: این ناشی از تأخیر در ازدواج و برخی از پدیده‌های حرام همانند سقط جنین است و ۳۰ درصد جمعیت در سن ازدواج مشکل عدم توانایی ازدواج دارند.
یکی از عوامل ناباروری تاخیر در ازدواج است باید شرایط را طوری مهیا کرد که این تاخیر در ازدواج اتفاق نیفتد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بیان داشت: تشریفاتی شدن امر ازدواج هم از مسائلی است که در کاهش آن موثر است و هزینه های سنگین را می توان از ازدواج دور و شرایط ازدواج آسان را فراهم کرد.
دری نجف آبادی بیان داشت: اگر زن و مرد جوان به معنای واقعی از روی هوا و هوس به هم علاقمند نباشند و نسبت به هم وفادار بمانند و تمام وجودشان در خدمت یکدیگر قرار بگیرد هیچ نیازی به تشریفات زائد نیست و هر روز هم بنیاد خانواده محکم تر می شود.
وی اضافه کرد: البته باید توجه داشت علاوه بر تسهیل کردن امر ازدواج باید حواسمان به فضای مجازی باشد چرا که فضای مجازی بنیاد خانواده را از بین می برد و دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران برای جوانان کشور نقشه شومی در سر می پرورانند.
اگر غفلت کنیم در آینده دیگر خبری از بنیاد خانواده نیست و اگر بنیاد خانواده از بین برود دیگر هیچ چیزی باقی نمی ماند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در بخش دیگر سخنان خود گفت: باید به مسائل اشتغال روستاها توجه کرد و باید برای توانمندی روستاها برنامه‌ریزی اساسی کرد که در این زمینه بنیاد برکت می تواند بسیار کمک کند؛ هنوز در روستاها مشکل درآمد روستاییان حل نشده است.
وی بیان داشت: عدم توجه به توانمندی سازی و ایجاد اشتغال در روستاها موجب افزایش حاشیه نشینی در شهرها می‌شود.
با ایجاد مجتمع ها در روستاها و آموزش های فنی و مهارتی و به اصطلاح کار درمانی می‌توان جلوی بسیاری از آسیب‌ها را گرفت.