خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عراقچی: اقدامات آمریکا عامل اصلی تشنج های منطقه است

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | چهارشنبه، 05 تیر 1398 - 22:14
معاون سیاسی وزیر خارجه در دیدار قائم مقام وزیر خارجه عراق اقدامات آمریکا را عامل اصلی تشنج های منطقه‌ خواند و تصریح کرد: ایران در برابر اقدامات زورمدارانه، ایستادگی خواهد کرد.
خارجه،امور،عراق،سياسي،ايران،ديدار

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، «نزار خیرالله» قائم مقام وزارت امور خارجه عراق در جریان سفر به تهران با سیدعباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه دیدار و رایزنی کرد.
در چارچوب رایزنی‌های مستمر سیاسی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق، نزارخیرالله قائم مقام وزارت خارجه عراق و سیدعباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه، در قالب برگزاری نشست کمیته سیاسی دو کشور، با یکدیگر دیدار و در خصوص موضوعات مختلف مورد علاقه گفتگو و تبادل نظر کرده و بر ضرورت رایزنی‌های مستمر بین ایران و عراق در شرایط کنونی منطقه، تاکید کردند.
معاون سیاسی وزیر امور خارجه در این دیدار از دیدگاه روشن و سازنده عراق در حمایت از مواضع کشورمان تشکر کرد و با اشاره به جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، اقدامات آمریکا را سر منشأ تشنج های منطقه‌ای خواند و گفت: ایران در برابر اقدامات زورمدارانه، ایستادگی خواهد کرد.
نزار خیرالله دیروز (سه شنبه) نیز با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران دیدار و گفتگو کرد.
انتهای پیام/