خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اقدام باشگاه پرسپولیس برای جلوگیری از شکایت برانکو به فیفا/ ارسال نامه برای نماینده ایوانکوویچ

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 05 تیر 1398 - 19:54
باشگاه پرسپولیس با ارسال نامه‌ای به وکیل برانکو خواستار توافق با این مربی به صورت مسالمت‌آمیز شد.
باشگاه،پرسپوليس،برانكو

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، برانکو ایوانکوویچ و دستیاران کرواتش در شرایطی با باشگاه پرسپولیس قطع همکاری کردند که بخش زیادی از قرارداد فصل گذشته خود را از این باشگاه طلبکارند.
حتی ایگور پانادیچ نیز در روز‌های اخیر در 3 مرحله برای باشگاه پرسپولیس نامه زد که مطالبات آنها را قبل از اینکه کار به فیفا بکشد پرداخت کنند.
از همین رو باشگاه پرسپولیس با ارسال نامه‌ای به وکیل برانکو از وی خواست که برای حل این مشکل، جلسه‌ای بین طرفین برگزار شود.
در واقع باشگاه پرسپولیس این کار را انجام داد تا مشکلات بوجود آمده به صورت مسالمت‌آمیز حل شده و کار به شکایت در فیفا کشیده نشود.
انتهای پیام/