خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آیا «کلاه قرمزی» تمام می‌شود؟/ جعفری جلوه: ما بی‌خبریم!

تسنیم | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 05 تیر 1398 - 19:54
مدیر شبکه دو سیما در پی اعلام تهیه‌کننده «کلاه قرمزی» مبنی بر جمع‌کردن دکور این مجموعه، گفت: ما تلاش کردیم تهیه‌کننده محترم بیایند و پیگیری‌های لازم انجام بگیرد؛ اگر خبری هم جز این روال هست، ما بی‌خبریم.
قرمزي،كلاه،تلويزيوني،مجموعه،تسنيم،سيما

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، «کلاه قرمزی» نام چند مجموعه تلویزیونی و سینمایی ساخته شده توسط زوج هنری ایرج طهماست و حمید جبلی است.
شخصیت اصلی این مجموعه‌ها عروسکی به نام «کلاه قرمزی» است که پسربچه‌ای بازیگوش است.
«کلاه قرمزی» اولین بار در سال 1372 در برنامه‌ای به نام «صندوق پست» به عنوان مهمان حضور پیدا کرد و پس از آن چندین مجموعه تلویزیونی و فیلم سینمایی با محوریت «کلاه قرمزی» ساخته شده است.
اما با تمام صحبت‌هایی که معاون سیما و مدیران مربوطه انجام دادند حمید مدرسی تهیه‌کننده این مجموعه تلویزیونی اعلام کرده که مشغول جمع‌آوری دکور نوستالژیک و میز آقای مجری و عروسک‌هاست.
سیدمرتضی میرباقری پیش از این اعلام کرده بود که با عوامل این مجموعه تلویزیونی مذاکره کردیم حتی می‌گفتند به آنتنِ نوروزی هم می‌رسد اما این نیفتاد.
محمدرضا جعفری‌جلوه مدیر شبکه دو سیما هم به خبرنگار خبرگزاری تسنیم گفته بود که یکی از آثاری که قرار است به زودی شاهد «کلاه قرمزی» با ساختار و رنگ و لعاب جدید خواهیم بود.
و در جایی دیگر هم اعلام کرد صداوسیما و شبکه دو، خانه «کلاه قرمزی» است.
بعد از انتشار خبرِ جمع کردن دکور و میز آقای مجری و عروسک‌ها، محمدرضا جعفری‌جلوه مدیر شبکه دو سیما به خبرنگار خبرگزاری تسنیم، گفت: ما بی‌خبریم!
ما همچنان به آن روال کاری اعتقاد داریم و تلاش کردیم تهیه‌کننده محترم(مدرسی) بیایند و پیگیری‌های لازم هم انجام بگیرد.
ما در این شرایط هستیم و اگر خبری هم جز این روال هست، ما بی‌خبریم.
انتهای پیام/