خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

26 هزار تخت بیمارستانی در قالب طرح تحول سلامت در کشور ایجاد شد

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 05 تیر 1398 - 18:38
معاون حقوقی و امور مجلس وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: 26 هزار تخت بیمارستانی در قالب طرح تحول سلامت در کشور ایجاد شده و به مجموع تخت‌ها اضافه شد.
سلامت،مشكلات،زمينه،درصدد،برطرف،مواردي،بيماران،تامين،همتي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، کریم همتی بعد از ظهر امروز در همایش خیران حوزه سلامت خلخال اظهار داشت: در حال حاضر 26 هزار تخت بیمارستانی در قالب طرح تحول سلامت در کشور ایجاد شده و به مجموع تخت‌ها اضافه شده است که این اقدام یکی از طرح‌های موفق بوده است.
وی با اشاره به این که اهمیت به بحث درمانی و توسعه طرح سلامت یک اولویت اساسی در کشور است گفت: در این زمینه با همکاری مسئولان و متولیان درصدد هستیم در ارتباط با ارائه خدمات به مردم و تامین سلامتی آنان گام برداشته و مشکلات آنان را برطرف کنیم.
معاون حقوقی و امور مجلس وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مشکلات کمبود دارو و تامین هزینه تهیه دارو برای بیماران صعب‌العلاح نیز از سال 93 برطرف شده و علی‌رغم وجود برخی مشکلات اعم از پوشش بیمه سلامت رایگان هم‌اکنون مشکل مالی وجود دارد.
همتی تصریح کرد: تحریم‌ها یکی از مواردی است که سبب بروز مواردی برای جلوگیری از یافتن داروی کمیاب شده و درصدد هستیم با جایگزینی داروهای مشابه داخلی در این زمینه نیز موفق عمل کنیم تا بیماران در این زمینه با مشکل مالی روبه‌رو نشوند و بتوانند روند بهبود وضعیت بیماری را تسریع بخشند.
وی بیان کرد: حذف هزینه‌های مربوط به سفرهای بیماران نیز از دیگر مواردی است که تحقق یافته و درصدد هستیم به تمامی اهداف خود در راستای حل مشکلات حوزه سلامت گام برداشته و مشکلات موجود در این زمینه را برطرف کنیم که این موضوع با توجه به اهمیت تامین هزینه‌های درمان نیازمند مشارکت و یاری دولت است.
انتهای پیام/ح