۵۳ پروژه به مناسبت دهه فجر در فردوس به بهره برداری می رسد
مهر
|
استانها
|
چهارشنبه، 10 بهمن 1397 - 15:55
فردوس- فرماندار شهرستان فردوس از بهره برداری ۵۳ پروژه با اعتبار ۳۲ میلیارد و ۳۲۱ میلیون ریال به مناسبت دهه فجر در شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن میرزایی ظهر چهارشنبه در نشست خبری اظهار کرد: با بهره بردای از این پروژه های برای ۵۲۹ نفر شغل ایجاد خواهد شد.
وی بیان داشت: در مجموع بصورت میانگین از هر پروژه ۱۲ هزار نفر بهره مند خواهند شد.
وی تصریح کرد: هزینه این پروژه ها از محل اعتبارات تملک سرمایه ای و تسهیلات اشتغال روستایی تامین شده است.
میرزایی افتتاح مرکز جامع سلامت شهید دلخواه، کارخانه فراوری مواد معدنی، گازرسانی به ۳۲ واحد صنعتی و بهره برداری از مرکز گوهر شناسی و تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی را از پروژه های شاخصی برشمرد که در چهلمین سالروز پیروزی انقلاب در فردوس به بهره برداری خواهد رسید.
وی تصریح کرد: عملیات اجرایی کشتارگاه صنعتی طیور و کلنگ زنی مرکز پرورش ماهی تیلاپیا نیز در دهه فجر انجام خواهد شد