خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

3000 تن تخم مرغ از کشور صادر شد

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 05 تیر 1398 - 17:03
رئیس سازمان دامپزشکی کشور از صادرات سه هزار تن تخم‌مرغ تولیدی بهره‌برداران تولیدات دامی از ابتدای امسال تا کنون خبر داد.
كشور،ثبت،حوزه،اشاره،رفيعي،دامپزشكي،دامي،سمنان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، علیرضا رفیعی پور ظهر امروز در جمع خبرنگاران در مورد صادرات تخم مرغ اظهار داشت: روند صادرات این محصول به منظور کمک به تولیدکنندگان تا زمانی که وزارت جهاد کشاورزی و ستاد تنظیم بازار مشخص کند؛ ادامه خواهد یافت.
وی با اشاره اینکه صادرات تخم مرغ به منظور جلوگیری از ورود خسارات و ضرر و زیان به تولیدکنندگان آن انجام می شود افزود: در ماه‌های اخیر سه هزار تن تخم مرغ از کشور صادر شده است.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به دستورات صادر شده از سوی سران سه قوه و معاون اول رئیس جمهور در ستاد تدابیر ویژه تحریم در حوزه گمرک اظهار داشت: هم اکنون بسیاری از قوانین در این حوزه که می‌توانست در شرایط تحریم کار را برای ورود نهاده‌های دامی و ترخیص آن از گمرک سخت کند؛ تسهیل شده است و گمرک همکاری بسیار خوبی را در این زمینه داشته است.
رفیعی پور تصریح کرد: با تسهیل شرایط ورود نهاده‌های دامی به کشور، تولیدکنندگان برای تأمین نهاده‌های دامی دیگر نباید دغدغه و نگرانی داشته باشند.
وی عنوان کرد: در یک سال گذشته در مجموعه سازمان دامپزشکی و وزارت جهاد کشاورزی تمام تلاش بر این بوده است که ثبت سفارش‌های لازم را برای مواد اولیه لازم و مورد نیاز از خوراک، واکسن، دارو، ریزمغذی‌ها، ویتامین‌ها و هر آنچه وارد می‌کردیم؛ برای 6 ماه آینده تأمین و ثبت سفارش شده است.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به انجام ثبت سفارش بیش از آنچه در سال‌های قبل انجام می‌شد گفت: یکی از این موارد در حوزه گوشت بود که 300 هزار تن ثبت سفارش کردیم و 150 هزار تن مورد نیاز وارد کشور شد و با کمبود مواجه نشدیم.
رفیعی پور با اشاره به ثبت سفارش‌های انجام شده در دیگر حوزه‌ها گفت: سمنان، استانی موفق در حوزه تولید دارو است و بر اساس آنچه اعلام شده است در استان سمنان برای بیش از هفت ماه آینده داروی مورد نیاز کشور تأمین شده است.
انتهای پیام/ ع