خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 05 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«تختی»‌ جا زد/ بی‌نظمی در نخستین روز جشنواره فیلم فجر

فارس | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 10 بهمن 1397 - 15:49
فیلم سینمایی «تختی»‌ که قرار بود ساعت ۱۵:۳۰ امروز در سینمای رسانه سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر روی پرده برود، به دلیل آماده نبودن به سانس آخر موکول شد.
فيلم،سينمايي،جشنواره،سانس

فیلم سینمایی «تختی»‌ که قرار بود ساعت ۱۵:۳۰ امروز در سینمای رسانه سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر روی پرده برود، به دلیل آماده نبودن به سانس آخر موکول شد.
به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس، «تختی»‌ به کارگردانی بهرام توکلی که قرار بود آغازگر فیلم‌های سینمایی در کاخ سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر باشد، به دلیل آماده نبودن در سانس آخر جشنواره به نمایش در می‌آید.
بر این اساس، فیلم سینمایی «معکوس»‌ به کارگردانی پولاد کیمیایی که در سانس ساعت ۲۱:۳۰ قرار بود نمایش داده شود،‌ با «تختی» جابجا شد.
با توجه به این موضوع، باید از دست‌اندرکاران جشنواره پرسید اگر ادعای آن‌ها در تحویل‌شدن نسخه نهایی (DCP) همه فیلم‌ها در ۳۰ بهمن صحت داشته است،‌ پس دلیل آماده نبودن این فیلم برای نمایش چیست؟
انتهای پیام/