خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۶ هکتار پسماند کشاورزی و باغ در پلدختر طعمه حریق شد

مهر | استان‌ها، بین‌الملل | چهارشنبه، 05 تیر 1398 - 15:38
پلدختر- رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری پلدختر از حریق در پنج هکتار پسماند کشاورزی و یک هکتار باغ در روستای «سراب جهانگیر» پلدختر خبر داد.
آتش،كشاورزي،پلدختر،باغات،نشانان،سراب

آیت فرخ پور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به وقوع حریق در سطح پسماندهای کشاورزی و باغات روستای «سراب جهانگیر» پلدختر اظهار داشت: به محض اطلاع از این آتش سوزی ۲ اکیپ از آتش نشانان به روستای «سراب جهانگیر» اعزام شدند.
وی افزود: با تلاش یک ساعته و نفس گیر آتش نشانان شهرداری پلدختر آتش مهار و از سرایت آن به باغات اطراف جلوگیری شد.
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری پلدختر گفت: در این حادثه پنج هکتار پسماند و یک هکتار باغ پسته در آتش سوخت.
فرخ پور از کشاورزان خواست کاه و کلش، بقایای کشاورزی و باقی مانده محصول درو شده خود را آتش نزنند زیرا علاوه بر آسیب خاک، مواد مغذی آن را از بین می‌برد.
وی افزود: کشاورزانی که تصمیم دارند بقایای کشاورزی را بسوزانند حداقل با ماشین آلات کشاورزی ۲ خط شخم اطراف زمین خود بکشند تا از سرایت و خسارت به باغات، مزارع و لوله‌های زمین‌های مجاور جلوگیری شود.