خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توضیح رئیس کل بانک مرکزی درباره «اینستکس»

تسنیم | سیاسی، اقتصادی | چهارشنبه، 05 تیر 1398 - 13:57
همتی درباره تاثیر تحریم‌های اخیر آمریکا گفت: من همیشه گفته‌ام آنها هر که کاری می‌توانستند، انجام دادند.
اروپا،جابجا،همتي،صادرات،مركزي،بانك

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت و در جمع خبرنگاران درباره تأثیر تحریم‌های اخیر آمریکا گفت: من همیشه گفته‌ام آنها هر که کاری می‌توانستند، انجام دادند.
وی افزود: ما در مقاومت از قله تحریم عبور کرده‌ایم و روند صادرات نفت در حال افزایش است.
تحریم‌ها بر بازار ارز اثری نگذاشت و در بازار شاهد نوسان نیستیم.
رئیس بانک مرکزی همچنین درباره کانال مالی «اینستکس» نیز خاطر نشان کرد: مدتی می‌شود که اروپا ادعا می‌کند در آستانه اجرای اینستکس هستیم ولی به طور عملی در این‌باره چیزی ندیده‌ایم، البته جلساتی با ما گذاشتند و اسنادی جابجا شده ولی تا وقتی که در قالب اینستکس منابعی جابجا نشود، فایده‌ای ندارد.
وقتی ما به اروپا صادراتی نداریم نمی‌توانیم وارداتی هم داشته باشیم.
همتی اظهار کرد: به ما اجازه صادرات را به اروپا نمی‌دهند.
باید خط اعتباری در اختیار ایران قرار بگیرد، آن وقت اجرای اینستکس یک هفته هم زمان نمی‌برد.
انتهای پیام/