خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمایت صندوق های توسعه بخش کشاورزی خراسان جنوبی از ۱۷ هزار کشاورز

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 05 تیر 1398 - 13:53
بیرجند- مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی خراسان جنوبی گفت: هم اکنون ۲۳۳ تشکل بخش کشاورزی و ۱۷ هزار بهره بردار این بخش به صورت مستقیم و غیرمستقیم از خدمات این صندوق بهره مند می شوند.
صندوق،كشاورزي،تسهيلات،پرداخت،سرمايه،توسعه،نخعي

به گزارش خبرنگار مهر، حامد نخعی پیش از ظهر چهارشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار داشت: یکی از رسالت های وزارت جهاد کشاورزی برای محرومیت زدایی ایجاد صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی بوده است.
وی، تامین منابع مالی و نقدینگی را یکی از مشکلات مهم فعالان بخش کشاورزی دانست و گفت: در همین راستا این صندوق ها تشکیل شدند تا بهره برداران بخش کشاورزی خارج از ضوابط و با حداقل موانع اداری تسهیلات قرض الحسنه را دریافت کنند.
مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به فعالیت ۱۵ صندوق در استان، بیان کرد: از این تعداد ۱۱ صندوق شهرستانی و سه صندوق زنان روستایی است.
پرداخت ۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات
به گفته نخعی در حال حاضر ۲۳۳ تشکل در بخش کشاورزی و ۱۷ هزار بهره بردار بخش کشاورزی به صورت مستقیم و غیرمستقیم از خدمات این صندوق ها بهره مند می شوند.
وی از پرداخت بالغ بر ۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات توسط این صندوق ها خبر داد و گفت: از این مبلغ نیمی به صورت قرض الحسنه پرداخت شده و الباقی سرمایه در گردش بوده است.
مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به سرمایه ۶۴ میلیارد تومانی صندوق های استان، بیان داشت: هرچند با وجود این سرمایه توانسته ایم ۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کنیم اما ارزش آن نسبت به سال های گذشته در تامین منابع مورد نیاز اثر گذاری کمتری خواهد داشت.
نخعی اضافه کرد: از این رو نیاز است که مسئولان و دستگاه های ذبی ربط در افزایش سرمایه صندوق های توسعه بخش کشاورزی استان همکاری کنند.