تولید زردآلو در چهارمحال و بختیاری کاهش یافت
مهر
|
استانها
|
چهارشنبه، 05 تیر 1398 - 13:49
شهرکرد- رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: سرمازدگی موجب کاهش تولید محصول زردآلو در این استان شد.

ذبیح الله غریب در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه سرمازدگی موجب کاهش تولید محصول زردآلو در این استان شد، اظهار داشت: سرمازدگی در این استان موجب کاهش ۵۰ درصد محصول زردآلو تولیدی در این استان شده است.
رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: ۸۰۰ هکتار از اراضی باغی استان چهارمحال و بختیاری زیر کشت زردآلو است.
وی عنوان کرد: ۵۰۰ هکتار از باغات زردالود در سطح استان بارور هستند.
رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: دو هزار تن زردآلو از باغات استان در سالجاری برداشت می شود.