میزان استفاده آب شرب در فضای سبز ساوه به صفر رسیده است
ساوه -معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی گفت: استفاده از آب شرب در آبیاری فضای سبز ساوه به صفر رسیده و تخصیص پساب در این راستا ضروری است.
به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر اسدی ظهر شنبه در نشست قطع استفاده از آب شرب در فضای سبز و لزوم تخصیص پساب و آبهای نامتعارف به فضای سبز، اظهار کرد: شهرداریها مکلف به جداسازی شبکه آبیاری فضای سبز از آب شرب هستند و این مهم باید با جدیت دنبال شود.
وی افزود: با توجه به خشکسالیهای سالیان اخیر و محدودیت منابع آبی ایجاد شده در استان مرکزی، بهره گیری از پساب تصفیه خانههای فاضلاب جهت آبیاری فضای سبز با رعایت ملاحظات زیست محیطی نقش مؤثری در حفظ منابع آبی دارد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی گفت: طبق مصوبات جلسات شورای عالی آب مبنی بر جداسازی شبکه آبیاری فضای سبز شهری از آب شرب و بهداشتی، تأمین آب جایگزین و تفکیک شبکههای آبیاری فضای سبز الزامی شده است.
اسدی گفت: در زمینه جداسازی آبیاری فضای سبز از آب شرب شهری، در شهرهایی مانند ساوه این جداسازی تقریباً بهصورت کامل انجام شده که این امر قابل قدردانی است.
جداسازی ۹۹ درصد از آب مورد نیاز فضای سبز ساوه آب شرب شهری
شهردار ساوه نیز در این نشست بیان کرد: اکنون بیش از ۹۹ درصد از آب مورد نیاز فضای سبز این شهر از آب شرب شهری جداسازی شده است.
رضا مصباحی افزود: کمتر از یک درصد آب مورد نیاز فضای سبز از طریق آب شرب تأمین میشود که بزودی این یک درصد نیز انجام خواهد شد.
وی تصریح کرد: شهر ساوه دارای بیش از ۴۰۰ هکتار فضای سبز است که هم اینک آب مورد نیاز این میزان فضای سبز از ۱۷ حلقه چاه آب خام تأمین میشود.
مصباحی گفت: این اقدامات در پی محدودیت منابع آبی و در راستای جداسازی آب خام و آب شهری در فضاهای سبز و افزایش شبکههای آب خام انجام شده است.
شهردار ساوه افزود: با توجه کمبود منابع آبی در ساوه، جداسازی آب شرب و آب خام در شبکه آبیاری فضای سبز شهری از گذشته در دستور کار قرار گرفته است تا با جداسازی و استفاده از روشهای جدید در آبیاری بتوان اقدامات مؤثری در جهت حفظ و توسعه فضاهای سبز شهری انجام داد.