سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برداشت عدس پاییزه از ۶ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین آغاز شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 05 تیر 1398 - 11:31
قزوین- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین گفت: در سال زراعی جاری برداشت عملیات عدس دیم از سطح شش هزار هکتار از اراضی کشاورزی بخش کوهین از توابع این شهرستان آغاز شده است.
كشت،افزايش،پائيزه،بهاره

عباس علیخانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: این مزارع که به زیر کشت عدس رفته بصورت پائیزه و به روش مستقیم کشت شده است.
وی افزود: کشت این نوع عدس دیم درمزارع کشاورزی نسبت به کشت بهاره تولید ۲ برابری داشته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین با اشاره به اینکه کشت مرسوم در مزارع کشاورزی بخش کوهین بصورت بهاره بوده گفت: کشت پائیزه به روش مستقیم و مکانیزه با هدف؛ افزایش عملکرد، افزایش کیفیت خاک، تغییر زمان برداشت، افزایش درآمد بیشتر برای خانوار روستایی انجام شده است.
علیخانی پیش بینی کرد: میانگین متوسط عملکرد این محصول در روش پائیزه ۲ تا ۳ برابر نسبت به روش بهاره افزایش داشته باشد.