خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس فدراسیون فوتبال کشور با استاندار قزوین دیدار کرد

مهر | ورزشی، استان‌ها | چهارشنبه، 05 تیر 1398 - 11:16
قزوین- مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال کشورمان با استاندار قزوین دیدار و گفتگو کرد.
قزوين،فوتبال،تيم،استاندار،استان،زاهدي،ليگ،فدراسيون

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال کشورمان پیش از ظهر چهارشنبه با حضور در دفتر استاندار با عبدالمحمد زاهدی استاندار قزوین دیدار کرد.
عبدالمحمد زاهدی استاندار در این دیدار گفت: استان قزوین در رشته‌های ورزشی استعدادهای زیادی دارد و با داشتن ورزشگاه ۱۵ هزار نفر می‌تواند میزبان برخی مسابقات کشوری و اردوهای تیم‌های ملی باشد.
زاهدی بیان کرد: وجود بیش از ۳ هزار واحد صنعتی کوچک و بزرگ در این استان می‌تواند زمینه حمایت مالی از تیم‌های لیگ برتری را مهیا کند و حداقل یک تا دو تیم لیگ برتر در رشته‌های مختلف را پشتیبانی کند.
وی گفت: تیم فوتبال کاسپین قزوین در لیگ دو می‌تواند در صورت حمایت فدراسیون جایگاه بهتری پیدا کند و ما هم برای ادامه فعالیت این تیم کوتاهی نخواهیم کرد.
استاندار قزوین در خصوص راه اندازی تیم‌های ساحلی در قزوین اعلام آمادگی کرد و اظهارداشت: امکانات لازم برای راه اندازی تیم فوتبال ساحلی را داریم و در صورت حمایت فدراسیون می‌توانیم در این زمینه جدی تر وارد کار اجرایی شویم.
در این دیدار محمد شفیعی فرماندار قزوین، سعید دقیقی بازیکن سابق تیم ملی و عضو شورای شهر قزوین، حکمت الله داودی رئیس شورای اسلامی شهر، عباس علایی مقدم مدیرکل ورزش و جوانان استان قزوین و مجید رضایی از مربیان با سابقه فوتبال هم حضور داشتند.
مهدی تاج برای شرکت در مجمع سالانه هیئت فوتبال استان و تصویب تقویم اجرایی سال ۹۸ به قزوین سفر کرده است.