خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عالم هندوستانی: تمام مسلمانان با فعالیت‌های شیطانی آمریکا مخالف هستند

فارس | دانش و فناوری | چهارشنبه، 05 تیر 1398 - 11:13
پروفسور سلمان حسین الندوی از علمای هندوستان گفت: همه مسلمین بر ضد آمریکا و با زورگویی و فعالیت‌های شیطانی‌اش مخالف هستند.
كنفرانس،همزيستي،مسالمت،آميز،مقاله،اسلام،دين،سلمان،مذاهب،فراخ ...

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، مصطفی ذوالفقارطلب رئیس کنفرانس بین المللی ظرفیت‌های راهبردی آموزه‌های اسلام در تحقق همزیستی مسالمت آمیز که صبح امروز در دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: امیدوارم این کنفرانس با همکاری اساتید و اندیشمندان به اهداف خود برسد، علت شکل‌گیری کنفرانس مربوط به خشونت‌های مذهبی و دینی است که ما با هدف همزیستی و نهادینه سازی فرهنگ اسلام، بازشناسی ظرفیت شناسی این کنفرانس را برگزار کردیم.
وی با بیان اینکه محور این کنفرانس چالش‌های فرا روی همزیستی مسالمت آمیز است، گفت: این کنفرانس از سال گذشته کلید خورد و فراخوان مقاله داده شد که ۲۵۳ مقاله ارسال شد و۴۰مقاله پذیرفته شد.
ذوالفقارطلب گفت: در فراخوان کنفرانس ۴۲۱چکیده مقاله به دبیرخانه ارسال شد که پس از داوری ۲۵۰مقاله با درجه علمی ist به چاپ رسید.
همچنین در این کنفرانس، پروفسور سلمان حسین الندوی از علمای هندوستان گفت: همه ملت‌ها باید از ظرفیت های موجود در آموزه های اسلام بهره برداری و نهایت استفاده را برای برقراری عدالت بکنند.
وی افزود: تحقق همزیستی مسالمت آمیز یکی از اصل های اساسی جهان امروز است در واقع با همزیستی بین کشورها و مذاهب می توان امت ها را متعهد و از فرقه افکنی پرهیز کرد.
سلمان حسین اضافه کرد: اختلافاتی که بین کشور ها و مذاهب وجود دارد را باید با همزیستی مسالمت آمیز و اتحاد و تبعیت از آموزه های دینی برطرف کرد همه ملت ها دارای دین و مذهب هستیم یعنی اعتقادات برای تمامی گروه ها از اهمیت بسزایی برخوردار است بیشتر احزاب بر اسلام و دین پیامبر و حضرت علی معتقد هستند اما شیوه دین داری آنها متفاوت است.
وی گفت:باید همه ملت ها یکپارچه درقالب همزیستی مسالمت آمیز اتحاد خود را حفظ کرده و جهان را به آرامش و توحید دعوت کنند و از کشتار و تعرض به کشورها و جنگ های طولانی پرهیز شود.
این پروفسور هندوستانی گفت : همه مسلمین بر ضد امریکا و با زورگویی و فعالیت‌های شیطانی اش مخالف هستند، باید با مقاومت و ایستادگی جلوی این کشور ظالم بایستیم، باید در مقابل ظلم و ستم جهاد کرد.
انتهای پیام/