خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فروشندگان سلاح در پایتخت دستگیر شدند

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 05 تیر 1398 - 10:16
مأموران پلیس امنیت تهران بزرگ سه فروشنده اسلحه در پایتخت را دستگیر کردند.
اسلحه،فروش،مجازي،برسانند،مأموران،متهمان،حقيقي

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، از مدتی قبل درپی دریافت گزارش‌هایی از خرید و فروش اسلحه در فضای مجازی و حقیقی مأموران پلیس امنیت تهران بزرگ رسیدگی به موضوع را در دستورکار خود قرار دادند و در تحقیقات خود ضمن اطمینان از گزارش‌های دریافتی متوجه شدند که سه نفر اقدام به تهیه اسلحه از غرب کشور کرده و قصد دارند تا آن را در تهران به فروش برسانند.
با کسب این اطلاعات مأموران برای دستگیری این افراد هماهنگی‌های لازم با مقام قضائی را انجام داده و در عملیاتی پلیسی این سه نفر را دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.
همچنین در بازرسی از مخفیگاه این افراد ۱۲ قبضه اسلحه از نوع «رولور»، «شاهکش» و «کلت» به همراه تیر‌های جنگی کشف و ضبط شد.
این متهمان که بررسی سوابقشان نشان داد که همگی سابقه دار بودند پس از مشاهده شواهد و ادله اعتراف کردند که اسلحه‌ها را از استان‌های آذربایجان غربی، کرمانشاه و کردستان خریداری کرده و قصد داشتند تا از طریق فضای مجازی و حقیقی آن را به مبالغی بین ۲.۵ تا چهار میلیون تومان به فروش برسانند.
متهمان دستگیر شده پس از تشکیل پرونده برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند.
انتهای پیام/