خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش 10 فرهنگسرا و 35 مکان ورزشی در یزد

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 05 آذر 1403 - 13:12
رئیس شورای اسلامی شهر یزد از احداث 10 فرهنگسرا و 35 مکان ورزشی جدید از سال 1400 تاکنون خبر داد و بر توسعه زیرساخت های فرهنگی و ورزشی تأکید کرد.
يزد،ورزشي،شهر،مكان،شوراي،سيفي،خانه،فرهنگي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، عزیزالله سیفی در نشست علنی شورای اسلامی شهر یزد اظهار داشت: از ابتدای سال 1400 تاکنون، 10 فرهنگسرا و 35 مکان ورزشی جدید در این شهر ایجاد شده است.
وی در توضیح اقدامات انجام‌شده در حوزه فرهنگی گفت: فرهنگسراهایی نظیر فرهنگسرای شعر و ادب، خانه فیروزه‌ای، کتاب، اندیشه، نهال، نجوم، و مادر و فرزندی از جمله فضاهای فرهنگی جدیدی هستند که طی این مدت در یزد احداث شده‌اند.
سیفی در بخش دیگری از سخنان خود به توسعه امکانات ورزشی اشاره کرد و افزود: در گذشته تنها 12 مکان ورزشی در یزد فعال بود، اما در دوره ششم شورای شهر، 35 مکان جدید اضافه شد که تاکنون 27 مورد به بهره‌برداری رسیده‌اند و 8 مکان دیگر نیز به‌زودی افتتاح خواهند شد.
رئیس شورای شهر همچنین از احداث 13 زمین چمن مصنوعی در محلات مختلف خبر داد و خاطرنشان کرد: در دوره‌های گذشته، تنها یک خانه ورزشی در محله محمودآباد وجود داشت، اما اکنون این تعداد به 9 خانه ورزشی در محلاتی نظیر کوچه بیوک و کسنویه افزایش یافته است.
سیفی با تأکید بر اهمیت توسعه ظرفیت‌های فرهنگی و ورزشی در یزد اظهار داشت: این اقدامات نشان‌دهنده تعهد شورای شهر به بهبود کیفیت زندگی جوانان و نوجوانان است، البته با توجه به جمعیت شهر یزد، تلاش بیشتری برای پاسخگویی به نیازهای شهروندان ضروری است.
انتهای پیام/781