خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نصب سانتریفیوژ‌های جدید، واکنش قاطع ایران به اقدام خصمانه شورای حکام بود

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | شنبه، 03 آذر 1403 - 14:13
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: واکنش ایران به اقدام خصمانه شورای حکام و صدور قطعنامه، اقدام به نصب سانتریفیوژ‌های جدید بود که قابل تقدیر است.
ايران،آژانس،المللي،اتمي،انرژي،همكاري،جمهوري،اسلامي

بهنام سعیدی درباره قطعنامه ضدایرانی شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی، گفت: جمهوری اسلامی ایران از همان ابتدای فعالیت صلح آمیز هسته‌ای، همکاری و تعامل سازنده‌ای با آژانس بین المللی انرژی اتمی را در دستور کار داشته است، اما هیچ گاه اجازه سوء استفاده از این حسن نیت و تعامل سازنده را به آژانس و کشور‌های غربی نمی‌دهد.
دبیر دوم کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به همکاری و همراهی ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی در سفر اخیر رافائل گروسی به تهران اظهار داشت: در جریان این سفر اجازه بازدید از بعضی مراکز هسته‌ای به دبیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی داده شد و حسن نیت ایران در همکاری با آژانس به اثبات رسید.
وی افزود: انتظار این بود که پس از بازگشت گروسی از تهران، آژانس بین المللی انرژی اتمی در تقدیر از همکاری جمهوری اسلامی ایران با این نهاد بین المللی، بیانیه تقدیرآمیز صادر کند نه اینکه تحت تاثیر فشار‌های سیاسی آمریکا و سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان قطعنامه‌ای را در شورای حکام علیه ایران به تصویب برساند.
سعیدی اقدام اخیر آژانس بین المللی انرژی اتمی در قبال فعالیت‌های هسته‌ای ایران را تحت تاثیر فشار‌های آمریکا عنوان کرد و گفت: واکنش مناسب جمهوری اسلامی ایران به قطعنامه ضدایرانی شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی به نصب سانتریفیوژ‌های جدید منجر شد که جای تقدیر دارد و به طرف‌های غربی نشان داد که ایران در دفاع از منافع ملی خود با هیچ کسی تعارف ندارد و از منافع خود کوتاه نمی‌آید.
نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد با بیان اینکه اگر انگلیس، فرانسه، آلمان و آمریکا و دیگر کشور‌های اروپایی بخواهند به خصومت خود با جمهوری اسلامی ایران ادامه دهند، ایران واکنش‌های مناسب را نسبت به رفتار‌های غیرمنطقی آنها در دستور کار خود قرار خواهد داد، گفت: جمهوری اسلامی ایران در همکاری خود با آژانس حسن نیت و صداقت دارد، اما اجازه سوء استفاده به هیچ کشور و نهادی را از این تعامل سازنده خود نمی‌دهد.
منبع: ایرنا