خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۶۰ زندانی به مناسبت هفته بسیج در قم آزاد شدند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 01 آذر 1403 - 12:12
قم- به مناسبت فرارسیدن هفته بسیج، تعداد ۶۰ زندانی در استان قم آزاد شدند.
زندانيان،قانوني،نفر،گزارش

به گزارش خبرگزاری مهر، دادستان و سرپرست اجرای احکام کیفری قم با حضور در زندان مرکزی و دیدار با زندانیان با مرخصی پایان حبس ۶۰ نفر از آنان، اعطای مرخصی به ۵۰ زندانی و اعطای سایر تسهیلات قانونی مانند تعلیق، رأی باز و آزادی مشروط به ۴۵ نفر از زندانیان بر اساس شرایط قانونی آنان موافقت کردند.
بر اساس این گزارش، در این دیدار حدود ۳۰۰ نفر از زندانیان با دادستان قم و مقامات قضائی استان به‌صورت چهره به چهره و بی‌واسطه صحبت و درخواست‌های خود را مطرح کردند.
این گزارش حاکی است: طبق قانون و دستورالعمل‌های سراسری تسهیلات و ارفاقات قانونی شامل زندانیان جرایم خشن، سرقت و مخلان نظم و امنیت عمومی نمی‌شود.