خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشکلات و مسائل کشور با روحیه جهادی قابل حل است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 30 آبان 1403 - 21:12
قم- استاندار قم گفت: آسیب‌های اجتماعی، مشکلات فرهنگی و اقتصادی نیز با بهره گیری نیروها و روحیه بسیجی قابل حل است.
قم،مشكلات،جهادي،روحيه،بسيجي،استان

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر بهنام جو عصر چهارشنبه در آئین افتتاح رزمایش جهادگران فاطمی ۴ که در مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم السلام برگزار شد، اظهار کرد: حل مشکلات ناترازی از منبع مشکلاتی است که می‌توان با روحیه بسیجی و جهادی آن را مرتفع کرد.
استاندار قم با بیان اینکه استان قم با مشکلاتی نظیر ناترازی انرژی مواجه است، ابراز کرد: اقدام و اهتمام بسیج سازندگی در امر ساخت نیروگاه‌های خورشیدی بسیار ارزشمند است.
وی ابراز کرد: داشتن روحیه جهادی و بسیجی همواره گره از مشکلات باز کرده است و همگان و به ویژه مسئولان باید با تبعیت از امر نسبت به حل مسائل کوشا باشند.
بهنام جو تصریح کرد: استان قم روحیه جهادی بالایی دارد و جهادگران آن همواره با حضور در صحنه‌های مهم نقش آفرینی کرده‌اند و مشکل گشا بوده‌اند.
استاندار قم عنوان کرد: آسیب‌های اجتماعی، مشکلات فرهنگی و اقتصادی نیز با بهره گیری نیروهای جهادی و روحیه بسیجی قابل حل است.
وی خاطرنشان کرد: طبق رایزنی‌های صورت گرفته با بسیج سازندگی سپاه قم مصمم هستیم تا گام‌های بلندی در حل مشکلات استان قم برداشته شود و مشکلات مرتفع شوند.