خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تغییر کاربری اراضی کشاورزی نوعی غارتگری است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 30 آبان 1403 - 17:24
رشت _ رئیس کل بازرسی گیلان با بیان اینکه تغییر کاربری اراضی زراعی نوعی غارتگری است، گفت: عرصه‌های کشاورزی بدون تغییر و با حفظ ساختار و کارکرد باید ادامه حیات دهد.
كشاورزي،اراضي،حفظ،گيلان،امنيت

به گزارش خبرنگار مهر، احمد آقایی عصر چهارشنبه در حاشیه گردهمایی فرماندهان یگان‌های حفاظت در انزلی اظهار کرد: اراضی کشاورزی میراث گرانبهایی که است که از گذشتگان رسیده و حفظ و حراست آن بسیار اهمیت دارد.
رئیس کل بازرسی گیلان با بیان اینکه تأمین امنیت غذایی از سرفصل‌های مهم امنیت ملی است، گفت: حفظ امنیت غذایی و تولید در سایه حفاظت از امور اراضی کشاورزی به دست می‌آید.
آقایی با تاکید بر لزوم صیانت از اراضی کشاورزی اضافه کرد: حفظ و صیانت از اراضی کشاورزی یک قانون بوده و ضرورت دارد.
وی با بیان اینکه ماهیت و طبیعت عرصه‌های کشاورزی نباید تغییر کند، افزود: تغییر کاربری اراضی کشاورزی در گیلان یک خط قرمز است و با افراد خاطی برخورد جدی صورت می‌گیرد.
بازرس کل گیلان با بیان اینکه تغییر کاربری اراضی زراعی نوعی غارتگری است، گفت: عرصه‌های کشاورزی بدون تغییر و با حفظ ساختار و کارکرد باید ادامه حیات دهد.