خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ورود دادستان به معضل آب گرفتگی مرکز شهر فرمهین

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 30 آبان 1403 - 17:06
فراهان- دادستان فراهان با اشاره به معضل آب گرفتگی مرکز شهر فرمهین در استان مرکزی، خیابان پرستار و اراضی مسکن ملی علیرغم تعطیلی یکساله پروژه گفت: در اسرع وقت عملیات جدول گذاری انجام شود.
فراهان،منازل،دادستان،مسكوني،كارشناسي،بابايي،همراهي

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن بابایی اظهار کرد: ساکنان خیابان پرستار به دلیل خاک برداری پشت منازل مسکونی و تشدید آب گرفتگی مجاور منازل مسکونی به دادستان فراهان مراجعه کردند.
دادستان عمومی و انقلاب فراهان گفت: با مطالعه پرونده و همراهی شهردار فرمهین، میان مردم حاضر شدیم و مقرر شد هرچه سریع‌تر عملیات جدول گذاری انجام شود.
بابایی افزود: با توجه به همراهی مردم مقرر شد تمام ساکنان خیابان مذکور، نسبت به ایجاد درب، پنجره و امکان تردد به خیابان‌های سمت مسکن ملی و دانشگاه پیام نور اقدام کنند و با دوبر شدن منازل مسکونی بتوانند از مزایای آن بهره مند شوند.
وی تاکید کرد برخی اقدامات مدیران سابق کارشناسی نبوده و چاره‌ای جز درمان اقدامات غیر کارشناسی باقی نمانده است.
دادستان عمومی و انقلاب فراهان تاکید کرد: به هیچ وجه مردم نباید کمترین آسیبی ببینند و مدیران فعلی قبل از هر اقدامی نسبت به مطالعه دقیق و کارشناسی اقدام کنند تا به سرنوشت متخلفان و سهل انگاران دچار نشوند.
در پایان با تعامل مثبت شهردار شهر فرمهین و دستور قضائی مدعی العموم، یک پرونده کثیرالشاکی با رضایت طرفین تعیین تکلیف شد.