خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هک بانک ملت تکذیب شد/ فقط سامانه همراه بانک مختل شده است

مهر | اقتصادی | چهارشنبه، 30 آبان 1403 - 16:25
مدیرکل دفتر مدیریت و روابط عمومی بانک ملت با بیان اینکه هر گونه حمله هکری به بانک کاملا کذب است، گفت: به دلیل تراکنش های زیادی که امروز صورت گرفته صرفا سامانه همراه بانک دچار اختلال شده است.
سامانه،بانك،اختلال

سعید شهبازی مدیرکل دفتر مدیریت و روابط عمومی بانک ملت در گفتگو با خبرنگار مهر درباره اختلال به وجود آمده در سامانه این بانک اظهار کرد: امروز موعد پرداخت حقوق و دستمزدهاست و به همین دلیل تراکنش‌ها داخل بانک بالا است.
از این رو سامانه همراه بانک با متقاضی زیادی رو به رو شده که همین امر موجب شده سامانه با اختلال همراه شود.
وی افزود: سعی می‌کنیم تا ساعت ۱۴ اختلال سامانه را رفع کنیم.
شهبازی تصریح کرد: فقط هم سامانه همراه بانک دچار اختلال شده و سایر موارد همچون عابربانک‌ها و… هیچ مشکلی ندارد.
وی درباره حمله هکری هم گفت: این موضوع کاملاً کذب است و هیچ گونه حمله هکری صورت نگرفته و اطلاعات مشتریان کاملاً امن است.