خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جان کیهان از گرانی‌ها به لب رسید!

اعتماد | همه | سه شنبه، 29 آبان 1403 - 23:49
روزنامه کیهان از گرانی‌ها شاکی شده است.
فشار،آيفون،محرومان،دستوري،كيهان،سرگرم،واردات

کد خبر: 685759 | ۱۴۰۳/۰۸/۲۹ ۲۳:۴۵:۰۰
روزنامه کیهان از گرانی‌ها شاکی شده است.
به گزارش کیهان، گرانی‌های رسمی و دستوری و البته ناگهانی در چند ماه اخیر، ادامه دار شده و علاوه‌بر فشار مالی بر مردم، توان برنامه‌ریزی را از آنها سلب کرده است.
دولت مدعیان اصلاحات که وعده داده بود صدای بی‌صدایان و محرومان باشد از روزی که بر سر کار آمده، همه چیز را «دستوری» و البته بقول رئیس ستاد انتخاباتی آنها، با آرامش گران می‌کند و منافع یک اقلیت بسیار کوچک اشرافی و رانت‌خوار را پیگیری کرده و فشار آن را بر گرده محرومان می‌گذارد.
به عنوان مثال، در حالی‌که به دنبال کاهش یارانه‌های نان و گندم و...
است مجوز واردات گوشی‌های لوکس آیفون با تعرفه بسیار پایین را صادر می‌کند.
این روزنامه نوشته است: در این وضعیت که مردم تحت فشار گرانی‌ها قرار دارند، مسئولان دولت به جای حل این مشکلات، سرگرم مسائلی هستند که اولویت عموم مردم نیست.
آنها در هفته‌های نخست حضور در پاستور مردم را با گشت ارشاد و حصر و...
سرگرم می‌کردند و حالا صبح و شام از ضرورت رفع فیلترینگ و واردات گوشی آیفون و FATF حرف می‌زنند و در مقابل، هر روز خبر یک گرانی جدید به گوش می‌رسد.