خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درخواست رئیس فدراسیون بسکتبال از وزیر ورزش

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 29 آبان 1403 - 17:18
رئیس فدراسیون بسکتبال در بازدید وزیر ورزش از محل این فدراسیون، تقاضای گسترش فضاهای بسکتبال را مطرح کرد.
فدراسيون،بسكتبال،داوري،ورزش

به گزارش خبرگزاری تسنیم، احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان، امروز سه‌شنبه از فدراسیون بسکتبال و تمرینات تیم ملی ایران زیر نظر سرمربی یونانی دیدن کرد.
جواد داوری، رئیس فدراسیون بسکتبال در این بازدید از وزیر ورزش خواست اجازه گسترش سالن بدنسازی و احداث پارکینگ را در کنار ساختمان فدراسیون صادر کند.
داوری همچنین از دنیامالی درخواست کرد با ایجاد زمین بسکتبال 3 نفره در فضای خالی نزدیک سالن فدراسیون موافقت کند.
وزیر ورزش متذکر شد با رعایت قوانین با درخواست‌های جواد داوری به طور موقت موافق است و از مسئولان مجموعه آزادی خواست در این مورد مساعدت لازم را به عمل بیاورند.
انتهای پیام/