خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کسب مدال طلای المپیاد نانوفناوری مالزی توسط دانشجویان ایرانی

مهر | دین و اندیشه | سه شنبه، 29 آبان 1403 - 10:47
تیم ملی کشور در دومین المپیاد بین‌المللی دانشجویی نانوفناوری_مالزی ۲۰۲۴ موفق به کسب عنوان برترین تیم و دستیابی به مدال طلای المپیاد بین‌المللی نانوفناوری ۲۰۲۴ شد.
اصفهان،صنعتي،دانشگاه،كشور،مالزي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی اصفهان، نمایندگان کشور از دانشگاه صنعتی اصفهان متشکل از حمیدرضا قربانی دانشجوی دکتری مهندسی مواد، نیما دهقان دانشجوی کارشناسی مهندسی مواد و مسعود عطاپور، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان به‌عنوان برترین تیم در زمینه‌های نوآوری، فناوری و بازار در دومین المپیاد جهانی نانوفناوری به میزبانی مالزی انتخاب شدند.
تیم دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان با ارائه ابعاد علمی و قابلیت‌های طرح پژوهشی - کاربردی تولید سوخت پاک از هیدروژن با بهره‌گیری از نور خورشید در حوزه نانوفناوری موفق به کسب عنوان برترین برترین‌ها در میان کشورهای تایلند، مالزی، هنگ‌کنگ، تایوان شد.
گفتنی است کشور هنگ‌کنگ در حوزه نوآوری، کشور تایوان در حوزه کسب‌وکار و کشور مالزی در بخش علمی و فناوری عنوان برتر را کسب کرد.