خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح جهش تولید در دیم‌زارها برای گوشت قرمز هم پیاده می‌شود

مهر | اقتصادی | سه شنبه، 29 آبان 1403 - 08:20
وزیر جهاد کشاورزی گفت: طرح جهش تولید در دیم‌زارها برای خوداتکایی در دیگر محصولات اساسی از جمله تولید گوشت قرمز، مبنای توسعه همکاری این وزارتخانه و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) است.
توليد،طرح،گوشت،قرمز،كشاورزي،جهاد،افزايش،خوداتكايي،غذايي،تأمي ...

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی در دیدار پرویز فتاح، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام گفت: الگوی موفق طرح جهش تولید در دیم‌زارها، مبنای توسعه همکاری وزارت جهاد کشاورزی و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) برای اجرای طرح‌های خوداتکایی در دیگر محصولات اساسی از جمله تولید گوشت قرمز است.
وی با یادآوری پیام مقام معظم رهبری در توفیق طرح افزود: پیام دلگرم کننده معظم له عزم ما را برای اجرای طرح تولید گوشت قرمز، افزایش تولید برنج و دیگر محصولات اساسی جزم کرده است.
وزیر جهاد کشاورزی به جوانب طرح جهش تولید در دیم‌زارها اشاره کرد و گفت: این طرح موفق هم‌زمان تولید، افزایش خوداتکایی و تأمین معیشت کشاورزان به ویژه قشر فرودست را به دنبال داشت.
وی امنیت غذایی را مؤلفه تأثیرگذار حاکمیتی خواند و گفت: برای افزایش ضریب خوداتکایی، دولت و نهادهای حاکمیتی تأمین امنیت غذایی مردم را در صدر برنامه‌های راهبردی قرار داده‌اند.
نوری قزلجه مبنای طرح تولید گوشت قرمز را راه‌اندازی دامداری خرد سنتی و احیای تولید کشاورزی در روستاها اعلام کرد و افزود: رویه غلط گذشته روستاها را از کارکرد تولیدی دور کرده است که با ایجاد دامداری‌های کوچک‌مقیاس به ویژه در دام سبک، کسری نیاز گوشت قرمز کشور را در یک مدت کوتاه ۵ ساله به خودکفایی خواهد رساند.
وی حمایت از این طرح را در بخش عشایری، پربازده دانست و گفت: وزارت جهاد کشاورزی در اجرای طرح گوشت قراردادی با عشایر و تأمین نهاده مدت‌دار موفق بود و نمونه تکامل یافته آن در همکاری ستاد و وزارتخانه برای افزایش تولید گوشت قرمز و ایجاد اشتغال روستایی و عشایری نتایج مثبتی خواهد داشت.
وزیر جهاد کشاورزی انجام طرح تولید گوشت قرمز با توانمندسازی روستاییان و عشایر و با حمایت‌های فنی و سرمایه‌ای در مدت ۵ سال را امکان‌پذیر دانست و گفت: ارائه خدمات واکسیناسیون، نهاده‌های دامی، کمک‌های مراقبتی، تلقیح مصنوعی، چندقلوزایی و جیره غذایی در پیشبرد طرح مؤثر خواهد بود.