خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۷۰ عنوان برنامه در هفته بسیج در خراسان شمالی اجرا می شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 28 آبان 1403 - 11:12
بجنورد_فرمانده سپاه حضرت جوادالائمه (ع) خراسان شمالی گفت: ۷۰ عنوان برنامه در هفته بسیج در خراسان شمالی اجرا می‌شود.
بسيج،خراسان،شمالي،هفته،سپاه،جوادالائمه

به گزارش خبرنگار مهر، سردار اسماعیل فرجی صبح دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت هفته بسیج در سالن جلسات لاله برگزار شد، اظهار کرد: ما در کنار جبهه مقاومت و پشتیبان جبهه مقاوت خواهیم بود.
وی افزود: ۱۱۰۰ ستاد مردمی در کلیه پایگاه‌های بسیج خراسان شمالی تشکیل داده شده است.
سردار فرجی افزود: ۷۰ عنوان برنامه در هفته بسیج در خراسان شمالی اجرا می‌شود.
فرمانده سپاه حضرت جوادالائمه خراسان شمالی گفت: در هفته بسیج ۱۱۵۰ دیدار با خانواده‌های شهدای بسیجی برگزار خواهد شد.
وی گفت: سه هزار نفر از دانش آموزان خراسان شمالی در هفته بسیج به راهیان نور اعزام خواهند شد.
فرمانده سپاه حضرت جوادالائمه(ع) خراسان شمالی با اشاره به حوزه امنیتی تصریح کرد: رزمایش بیت المقدس با حضور ۵۱ گردان بیت المقدس و گردان کوثر بانوان با حضور ۱۱ هزار بسیجی برگزار می‌شود.
سردار فرجی در ادامه گفت: ۲۰۰ سری جهزیه با همکاری بنیاد برکت به نوعروسان در هفته بسیج اهدا خواهدشد.
فرمانده سپاه حضرت جوادالائمه خراسان شمالی تصریح کرد: در هفته بسیج خدمات درمانی در تمامی درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های سپاه در سطح خراسان شمالی رایگان است.