سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کانادا بازداشت کهنه‌سرباز خود در کابل را بررسی می‌کند

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 27 آبان 1403 - 17:46
نخست‌وزیر کانادا اعلام کرد دولت اوتاوا در حال بررسی گزارش‌ها مبنی بر بازداشت یک کهنه‌سرباز این کشور توسط طالبان در افغانستان است.
طالبان،لاوري،بازداشت،گزارش

به گزارش مشرق، «جاستین ترودو» نخست‌وزیر کانادا اعلام کرد بازداشت «دیوید لاوری» کهنه‌سرباز این کشور توسط طالبان در کابل را پیگیری می‌کند و این موضوع در اولویت دولت تحت رهبری او است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، نخست‌وزیر کانادا تأکید کرده به خانواده لاوری حمایت‌های کنسولی ارائه شده و دولت تحت هدایتش تمامی اقدامات لازم را در این زمینه انجام خواهد داد.
پیش از این شبکه خبری کانادایی «سی‌تی‌وی نیوز» به نقل از منابعی گزارش داد طالبان لاوری را در کابل بازداشت کرده است.
بر اساس این گزارش، لاوری پس از آن از سوی طالبان بازداشت شد که روز دوشنبه (۲۳ آبان) در سفری وارد کابل شد؛ اما تا کنون محل نگه‌داری او توسط طالبان مشخص نیست.
طالبان نیز تاکنون درباره بازداشت این کهنه‌سرباز کانادایی که رئیس یک شرکت امنیتی خصوصی در افغانستان نیز هست، چیزی نگفته است.