خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشترکان کم‌مصرف آب در استان اصفهان بسته‌های تشویقی دریافت می‌کنند

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 04 تیر 1398 - 15:58
معاون خدمات مشترکان و درآمد شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: در سال جاری براساس اعلام وزارت‌خانه الگوی مصرف آب 14 مترمکعب اعلام شده است که اگر به خوبی انجام شود بسته‌های تشویقی برای مشترکان کم مصرف در نظر گرفته شده است.
آب،شركت،فاضلاب،اصفهان،مشتركان،روستايي،كمبود،معاون،مصرف،استان ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، رضا رضایی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت فرارسیدن هفته صرفه‌جویی با بیان این‌که سال گذشته کارهای موثری در رابطه با مدیریت مصرف انجام گرفته اظهار داشت: 74 درصد مصارف در اماکن مسکونی است و باید در این زمینه سرمایه‌گذاری بیشتری انجام شود که در این راه 30 هزار نفر از مردم در بخش فرهنگ‌سازی آموزش دیده و 90 درصد مشترکان اصفهان در الگوی مصرف 20 متر بر مکعب در طول روز شرکت داشته‌اند.
وی تصریح کرد: در سال جاری طبق اعلام وزارت‌خانه این الگو 14 مترمکعب اعلام شده است که اگر به‌خوبی انجام شود بسته‌های تشویقی برای مشترکان کم مصرف در نظر گرفته شده است و این در حالی است که جریمه‌های سنگینی برای مشترکان پر مصرف نیز در نظر گرفته شده است.
معاون خدمات مشترکان و درآمد شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان بیان کرد: در سال 98 اقدامات موثری در حذف قبض‌های کاغذی صورت گرفته است و همچنین درگاه USSD با شماره گیری #151522*6655* پرداخت قبض امکان پذیر شده است.
رضایی گفت: تمام خدمات شرکت آب و فاضلاب با استفاده از شماره 1522 در حال انجام است و نیاز به حضور مشترکان در مناطق مختلف شرکت آب و فاضلاب نیست.
کمبود آب در فصل تابستان با تکمیل سامانه دوم آبرسانی برطرف می‌شود
ناصر اکبری معاون بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان در این نشست با بیان این‌ که شرایط ویژه‌ای برای استان در مسئله آب وجود دارد اظهار داشت: تا دمای 33 درجه شرایط عادی برای تامین آب وجود دارد اما در بازه فصول گرم سال به‌ازای افزایش هر درجه دما 5 درصد نیاز آب افزایش پیدا می‌کند و این در حالی است که در دمای 40 درجه 35 درصد نیاز آب افزایش پیدا می‌کند.
وی تصریح کرد: امیدواریم با تکمیل سامانه دوم آبرسانی اصفهان مشکلات کمبود آب برطرف شود تا در فصل گرما مشکلات موجود برطرف شود.
معاون بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان با اشاره به این‌که در شرایط پیک مصرف در تابستان حدود 2.5 مترمکعب بر ثانیه کمبود داریم، گفت: این کمبود متاسفانه در قالب افت فشار و قطع آب صورت می‌گیرد که بخشی از این کمبود از طریق چاه‌ها تامین می‌شود.
اصلاح 270 کیلیومتر شبکه توزیع آب در مناطق روستایی
مجید حبیبیان معاون مهندسی و توسعه آبفای روستایی در این نشست اظهار داشت: شرکت آب و فاضلاب روستایی در 960 روستای تحت پوشش در حال خدمات‌رسانی است که جمعیت بهره‌مند از این خدمات حدود 600 هزار نفر است.
وی تصریح کرد: از سال 94 با تخصیص صندوق توسعه ملی سرعت بهره‌برداری از مجتمع‌های آب روستایی افزایش یافت، در سال گذشته 63 میلیارد تومان تخصیص اعتبار داشتیم که 270 کیلیومتر شبکه توزیع آب را اصلاح کردیم.
معاون مهندسی و توسعه آبفای روستایی خاطرنشان کرد: نزدیک به 179 روستا با جمعیت 50 هزار نفری در سال گذشته با تانکر آبرسانی شده است که با اقدامات انجام شده و بارش‌های اخیر این تعداد به 125 روستا رسیده است.
انتهای پیام/ح