خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صنایع‌دستی کرمان قابلیت صادرات و ارز آوری را دارد

مهر | استان‌ها | شنبه، 26 آبان 1403 - 09:18
کرمان_معاون اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به اینکه حضور استان کرمان در نمایشگاه ملی صنایع‌دستی خوب و قابل‌قبول است گفت: صنایع‌دستی کرمان قابلیت صادرات و ارز آوری برای این استان را دارد.
كرمان،استان،گردشگري،توليد،محصولات،نمايشگاه،حوزه،حضور

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر حسن‌زاده، شامگاه جمعه ۲۵ آبان در حاشیه بازدید از سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی تهران و حضور در غرفه استان کرمان گفت: کرمان حضور خوب و قابل‌قبولی در این نمایشگاه داشته و با معرفی محصولات فاخر و با کیفیت به‌ویژه در رشته‌های شاخص کمک بسزایی در شناساندن صنایع‌دستی کرمان به مردم ایران کرده‌است.
وی افزود: امروز به نیابت از استاندار این‌جا حضور دارم و نظر به تأکید وزیر کشور در مراسم معارفه بر بحث صنایع دستی و گردشگری، یکی از رئوس برنامه‌های استاندار کرمان بحث توسعه صنایع دستی و گردشگری است و این مهم با لحاظ کردن خرید محصولات صنایع‌دستی توسط دستگاه‌های اجرایی از داخل استان و از طرف دیگر تخصیص تسهیلات مشاغل خرد و خانگی به این حوزه نظر به این‌که صنایع‌دستی با حداقل استفاده از حامل‌های انرژی قابل تولید بوده و هر خانه می‌تواند کارگاه تولید این محصولات باشد، مدنظر قرار گرفت است.
وی با بیان اینکه صنایع‌دستی کرمان قابلیت صادرات و ارزآوری برای استان را دارد تصریح کرد: با هدایت تسهیلات اشتغال‌زایی به این حوزه در کنار کار تیمی رسیدن به اهداف استان کرمان در حوزه ترویج و تولید صنایع‌دستی و در راستای تولید ثروت، توسعه زیرساخت‌های گردشگری برای تحقق توسعه اقتصادی پایدار و حفظ بهتر میراث‌فرهنگی در کنار این امور امکان‌پذیر است.
حسن زاده، افزود: بخش خصوصی بیشترین نقش را در رسیدن به این اهداف داشته و برگزاری رویدادهایی چون این نمایشگاه نیز از اهمیت بالایی در رسیدن به آینده روشن استان کرمان در میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی دارد.