خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایران حملات اسرائیل به مناطق مسکونی دمشق را محکوم کرد

اعتماد | همه | جمعه، 25 آبان 1403 - 21:52
سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی در دمشق را به شدت محکوم کرد.
رژيم،صهيونيستي،جنايات،بقائي،تجاوز،سوريه،عاجل،همدست،فاحش،شريك،نقض

کد خبر: 685112 | ۱۴۰۳/۰۸/۲۵ ۲۱:۳۲:۵۷
اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران روز جمعه ۲۵ آبان ۱۴۰۳ حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی در دمشق که به شهید و زخمی شدن ده‌ها تن از شهروندان سوری و فلسطینی انجامید و به تخریب زیرساخت‌ها از جمله جاده‌ها و پل‌های ارتباطی میان سوریه و لبنان منجر شد را به شدت محکوم کرد.
به گزارش ایرنا، بقائی ضمن تسلیت به دولت و ملت سوریه و جنبش جهاد اسلامی فلسطین و خانواده شهدا و آرزوی شفای عاجل برای مجروحان تاکید کرد: گسترش دامنه تجاوزات و جنایات رژیم صهیونیستی به کشورهای همسایه و نقض مکرر و فاحش تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی دولت جمهوری عربی سوریه، وفق منشور ملل متحد تجاوز آشکار محسوب می‌شود و مستلزم اقدام عاجل شورای امنیت سازمان ملل متحد برای توقف تجاوز و پاسخگو کردن رژیم متحاوز صهیونیستی است.
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با هشدار نسبت به عواقب فجیع استمرار تجاوز رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌های غیرنظامی و کشتار جمعی مردم بیگناه از جمله زنان و کودکان، این اقدامات را نقض فاحش حقوق بین‌الملل بشردوستانه و مصداق جنایت جنگی دانست که به موجب کنوانسیون‌های ژنو ۱۹۴۹ همه دولت‌ها برای توقف آنها و پیگرد کیفری آمران و عاملان این جنایات مسئولیت دارند.
بقائی ارائه کنندگان تسلیحات به رژیم متجاوز اسرائیل را همدست و شریک جنایات این رژیم معرفی و تاکید کرد که مردم منطقه و امت اسلامی آمریکا را به عنوان بزرگترین حامی تسلیحاتی و سیاسی رژیم صهیونیستی شریک و همدست جنایات رژیم صهیونیستی می‌شناسند.