خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاریکاتور روز ۲۳ آبان

باشگاه خبرنگاران | تصویری | چهارشنبه، 23 آبان 1403 - 15:04
در خبرگزاری باشگاه خبرنگاران آخرین اخبار انتخابات,حوادث,سیاسی,فرهنگی,اقتصادی,اجتماعی,ورزشی,ایران,جهان و آمریکا را بخوانید.کلیپ ,عکس,فیلم,نرم افزار موبایل را دانلود کنید
ضد،دونالد،پرست،نژاد،آمريكا،هضم

۸۸۶۶۱۷۱
پیروزی غیرمنتظره دونالد ترامپ در اروپا و سایر نقاط جهان با واکنش‌های متضادی روبرو شد.
دونالد ترامپ اولین رئیس‌جمهوری خواهد بود که هنگام ورود به کاخ سفید، چندین پرونده کیفری علیه او در جریان است.
رسیدن او به بالاترین مقام دولتی در آمریکا در حالی که با ده‌ها اتهام کیفری روبرو است، کشور را در وضعیتی بی‌سابقه خطرناکی قرار داده است.
برخی از سیاستمداران به دلایلی معین از ورود سرمایه دار نژاد پرست آمریکائی به کاخ سفید خوشحال شدند، برخی نیز با بهت و ناباوری کوشیدند چیزی غیرقابل هضم را هضم کنند.
ترامپ به کمک میلیاردر‌های آمریکایی و صهیونیستی و برخی شعار‌ها و وعده‌های عامه‌پسند و عوام فریبانه و همچنین بهره‌برداری از اشتباهات هریس و تیمش توانست، رقیب دموکرات خود را شکست دهد!
و بدین ترتیب نقش «پول» در انتخابات آمریکا، یک بار دیگر به اثبات رسید!
به گزارش رسانه‌های آمریکایی و سناتور‌ها و سیاستمداران دموکرات آمریکا، «دونالد ترامپ» را «نژاد پرست» و «دروغگو» خطاب کردند و به گفته آنان دونالد ترامپ ترس و سردرگمی در ذهن آمریکایی‌ها می‌کارد.
او نژاد پرست، ضد زن، ضد سیاه پوستان، ضد همه مهاجرین و آمریکای لاتین تبارها، ضد فلسطینی‌ها و ضد مسلمانان، و در کل بر ضد انسانیت قدم بر می‌دارد.