خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توزیع مستمر شیرخشک در بازار/ به دنبال تأمین برند آپتامیل

مهر | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 23 آبان 1403 - 12:05
مدیرکل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، از توزیع مستمر انواع شیرخشک در بازار خبر داد و گفت: اقدامات لازم برای تأمین برند آپتامیل در حال انجام است.
شيرخشك،دسترسي،تقاضاي،كشور

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رستمی افزود: بر اساس آمار سامانه‌ها، به‌طور کلی دشواری جدی در تأمین شیرخشک در کشور وجود ندارد؛ اما دسترسی به برند آپتامیل به دلیل برخی محدودیت‌ها و تقاضای بالا با چالش‌هایی همراه است.
وی درباره وضعیت دسترسی به شیرخشک در بازار بیان کرد: در حال حاضر، انواع برندهای دیگر شیرخشک رگولار و شیرخشک برای برای نوزادان با نیازهای خاص در بازار داخلی تولید و توزیع می‌شوند.
بنابراین، دشواری عمومی در تأمین شیرخشک نداریم؛ اما دسترسی به برند آپتامیل به دلیل تقاضای بالا و برخی محدودیت‌ها با مشکلاتی مواجه است و البته شرایط رو بهبود است.
رستمی همچنین یادآور شد: به منظور جلوگیری از قاچاق این محصول، نرخ ارز آن در سال گذشته به نرخ ۲۸۵۰۰ تغییر داده شد.
وی افزود: این اقدام با هدف ایجاد ثبات در دسترسی به شیرخشک در کشور انجام شد، اما با وجود این تدابیر، همچنان تقاضای بالا و قیمت پایین نسبت به خارج از کشور به چالش‌هایی در عرضه شیرخشک انجامیده است.