خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور آسیاتک در دومین نمایشگاه تلکام کرمانشاه

تسنیم | بازار | سه شنبه، 22 آبان 1403 - 12:53
آسیاتک به عنوان متولی اصلی توسعه شبکه فیبر نوری در کرمانشاه، با آخرین خدمات خانگی و سازمانی خود در هشتمین نمایشگاه الکامپ و دومین نمایشگاه تلکام استان کرمانشاه حضور دارد.
آسياتك،نمايشگاه،كرمانشاه،فيبر،غرفه،نوري،تلكام،الكامپ

آسیاتک به عنوان متولی اصلی توسعه شبکه فیبر نوری در کرمانشاه، با آخرین خدمات خانگی و سازمانی خود در هشتمین نمایشگاه الکامپ و دومین نمایشگاه تلکام استان کرمانشاه حضور دارد و امکان استفاده از خدمات اینترنت فوق سریع فیبر نوری را برای بازدیدکنندگان فراهم کرده است‌.
بازی کنید، جایزه بگیرید
آسیاتک برای آگاهی هرچه بیشتر کاربران از مزایای اینترنت فوق سریع فیبر نوری و کارایی بالای آن برای گیمرها امکان انجام بازی‌های آنلاین را در غرفه خود برای آنها فراهم کرده است.
علاقه‌مندان به بازی آنلاین با شرکت در مسابقات آسیاتک علاوه بر لمس سرعت بالا و ‌پینگ پایین برای بازی آنلاین، جوایز نفیسی دریافت می‌کنند.
حضور قهرمان المپیک در غرفه آسیاتک
آرین سلیمی قهرمان کرمانشاهی المپیک 2024 نیز در نمایشگاه الکامپ و‌ تلکام کرمانشاه، از غرفه آسیاتک دیدن کرد و با خدمات آسیاتک آشنا شد.
هشتمین نمایشگاه الکامپ و دومین نمایشگاه تلکام استان کرمانشاه از 21 الی 24 آبان 1403 در محل نمایشگاه بین‌المللی پارک شاهد کرمانشاه درحال برگزاری است.
آسیاتک نیز به‌عنوان متولی اصلی توسعه شبکه فیبر نوری (FTTx) منازل و کسب‌وکارهای شهر کرمانشاه تجربه بهره‌مندی ازمزایای خدمات اینترنت فوق سریع فیبر نوری را برای مخاطبان فراهم کرده است.
علاوه بر این آسیاتک با بسته‌های ویژه LTE و ADSL2+ در این نمایشگاه میزبان مشترکان قدیمی و جدید است.
آسیاتک همچنین جدیدترین راهکارهای جامع سازمانی خود مانند پهنای باند اختصاصی، خدمات مرکز داده، سرور اختصاصی، سرویس پیامک، VoIP، و شبکه خصوصی مجازی را به مشترکان سازمانی خود عرضه می‌کند.
علاقه‌مندان می‌توانند از غرفه آسیاتک در سالن بیستون، غرفه 10 دیدن کنند.