خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 08 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

علوم پزشکی شیراز ۷۶۳ میلیارد تومان از سازمان های بیمه گرطلب دارد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 04 تیر 1398 - 13:54
شیراز- دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ۷۶۳ میلیارد تومان از سازمان های بیمه گر، شامل بیمه تامین اجتماعی، بیمه سلامت ایران، بیمه نیروهای مسلح و بیمه کمیته امداد امام خمینی(ره)، طلب دارد.
مطالبات،بيمه،مالي،دانشگاه،شيراز

به گزارش خبرگزاری مهر، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشره به اینکه از این میان، بیشترین مقدار بدهی مربوط به سازمان بیمه تامین اجتماعی است، گفت: با وجود همه مشکلات، تدبیر و تلاش کردیم تا همچنان خدمات بهداشتی و درمانی به هم استانی ها و هموطنان به صورت پیوسته ارایه شود.
دکتر مهرداد شریفی گفت: همچنین تلاش شده بسترهای آموزشی و پژوهشی برای دانشجوبان و اساتید، همچنان فراهم بماند و مطالبات مالی پزشکان و کارکنان به تدریج پرداخت شود.
وی با تشکر از همکاری مناسب مدیران سازمان های بیمه گر استان با دانشگاه علوم پزشکی شیراز، افزود: درصورت دریافت مطالبات مالی دانشگاه از بیمه ها، امکان پرداخت همه مطالبات مالی دانشگاهیان، فراهم می شود.