خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاکسی هوایی بدون خلبان چینی در تایلند پرواز کرد

مهر | دانش و فناوری | سه شنبه، 22 آبان 1403 - 10:40
شرکت حمل ونقل هوایی چینی EHang اعلام کرد وسیله نقلیه هوایی برقی عمودپرواز و بدون خلبان EH۲۱۶-S نخستین مجموعه پروازهای خود در تایلند را تکمیل کرده است.
پرواز،شركت،پروازهاي،نقليه،كيلومتر،وسيله،اعلام،برقي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رجیستر، در بیانیه شرکت آمده است: این پروازها نشان دهنده نقطه عطفی در تاثیرگذاری وسیله نقلیه عمودپرواز EHang هستند.
شرکت چینی مدعی است در کل بیش از ۵۰ هزار پرواز انجام داده است.
پروازهای مذکور با اجازه سازمان هواپیمای تایلند(CAAT) و تحت مجوز «پرواز نمایشی»انجام گرفته است.
مدیران ارشد هوانوردی از جمله یکی از مقامات شرکت هواپیمایی«بانگوک ایرویز» از جمله نخستین مسافران هواپیمای مذکور بوده اند.
EHang تصمیم دارد پروازهای آزمایشی بیشتری را تکمیل و عملیات های تجاری بیشتری به مقاصدی مانند پوکت تا سال ۲۰۲۵ میلادی انجام دهد.
مدیر CAAT به حاضران در سمپوزیوم و نمایشگاه پهپادتایلند ۲۰۲۴ که پروازهای آزمایشی نیز در آنجا انجام شد، اعلام کرد EH۲۱۶-S در حال حاضر تنها وسیله نقلیه برقی عمود پرواز جهان با گواهینامه های هوایی معتبر است.
EH۲۱۶-S به طور کامل خودران است و برای مسافت های کوتاه طراحی شده است.
این وسیله نقلیه عمودپرواز برقی مانند هلی کوپتر از روی زمین بلند می شود و توانایی انتقال به تنظیمات هواپیما در میانه زمین و آسمان را دارد.
سرعت کروز آن ۱۰۰ کیلومتر برساعت و حداکثر سرعت آن نیز ۱۳۰ کیلومتر بر ساعت اعلام شده است.
البته برد و مدت زمان پرواز آن محدود و به ترتیب ۳۰ کیلومتر و ۲۵ دقیقه هستند.شرکت سازنده در اوایل سال جاری اعلام کرده بودEH۲۱۶-S برچسب قیمتی ۴۱۰ هزار دلار خواهدداشت.