سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳ شهید گمنام در خراسان جنوبی دفن می‌شوند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 22 آبان 1403 - 09:52
بیرجند- مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان جنوبی گفت: سه شهید گمنام در خراسان جنوبی دفن خواهند شد.
كتاب،مقدس،دفاع،فلاحي،بنياد،حفظ،آثار،استان

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ غلامرضا فلاحی صبح سه شنبه در نشست خبری که به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی برگزار شد، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید ویژه ای بر مطالعه و انس با کتاب دارند.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: از طرف دیگر مطالعه کتب مرتبط با دوران دفاع مقدس و خاطرات رزمندگان یک ارزش دو جانبه دارد.
فلاحی با اشاره به فعالیت‌های بنیاد حفظ آثار در زمینه تاریخ شفاهی دفاع مقدس بیان کرد: برنامه ریزی ما بر چاپ ۶۰ عنوان کتاب در هر سال است.
وی ادامه داد: البته علاوه بر چاپ کتاب مهم توزیع و در دسترس قرار دادن این کتاب‌ها است.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان جنوبی گفت: کتابخانه تخصصی دفاع مقدس استان ۴۰۰ عضو و سه هزار و ۸۰۰ کتاب دارد.
فلاحی در زمینه برنامه‌های هفته کتاب و کتابخوانی یادآور شد: تقدیر از نویسندگان حوزه دفاع مقدس استان،، اهدای کتاب به دو روستای دوست آباد و تیغاب قاین و…از جمله برنامه‌های ما است.
وی ادامه داد: در دهه فاطمیه میزبان شهدای گمنام به مدت ۱۰ شب خواهیم بود و همچنین در روز شهادت حضرت زهرا (س) تشییع باشکوه شهدا را خواهیم داشت.
فلاحی افزود: شهدای گمنام در سه نقطه استان از جمله در شهرک بعثت و منطقه ویژه اقتصادی و روستای قومنجان دفن خواهند شد.