خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۵۶درصد مخازن سدها خالی است

مشرق | اقتصادی | دوشنبه، 21 آبان 1403 - 10:52
در زمان حاضر با وجود ۲۲میلیارد و ۸۴۰میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سدهای کشور، ۴۴درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و ۵۶درصد این ظرفیت خالی است.
آب،سدها،آبي،سدهاي

به گزارش مشرق، در ۴۹ روز ابتدایی سال آبی جاری (از ابتدای مهرماه ۱۴۰۳ تا نوزدهم آبان‌ماه) در مجموع ۲ میلیارد و ۷۰ میلیون مترمکعب آب وارد سدهای ایران شده که نسبت به ورودی ۲ میلیارد و ۱۸۰ میلیون مترمکعبی آب به سدها در مدت مشابه سال آبی گذشته، کاهشی ۵درصدی داشته است.
همچنین در این مدت، به‌منظور تأمین آب شرب، کشاورزی، صنعت و مباحث زیست‌محیطی، ۳ میلیارد و ۷۹۰ میلیون مترمکعب آب از سدهای کشور رهاسازی شده است که نسبت به خروجی ۴ میلیارد و ۱۰۰ میلیون مترمکعبی آب در مدت مشابه سال آبی قبل از سدها، کاهشی ۸درصدی را نشان می‌دهد.
در زمان حاضر با وجود ۲۲ میلیارد و ۸۴۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سدهای کشور، ۴۴ درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و ۵۶ درصد این ظرفیت خالی است.
میزان ذخایر آبی سدها در روز نوزدهم آبان‌ماه ۱۴۰۲ بالغ بر ۲۰ میلیارد و ۲۴۰ میلیون مترمکعب بود که مقایسه این رقم با حجم فعلی ذخایر آبی سدها، نشان‌دهنده رشد ۱۳درصدی است.
آخرین وضعیت سدهای مهم تأمین آب شرب و کشاورزی کشور در جدول زیر نشان داده شده است.