خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نحوه انتشار مشخصات محکومان اموال نامشروع مسئولان

مشرق | سیاسی | سه شنبه، 04 تیر 1398 - 12:43
نمایندگان مجلس انتشار جریان رسیدگی و گزارش پرونده موضوع قانون اعاده اموال نامشروع مسئولان را مشخص کردند.
ماده،گزارش،رأي،قوه،قانون،اسلامي،الحاق

به گزارش مشرق، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه 4 تیر) قوه مقننه در جریان بررسی جزئیات طرح الحاق موادی به قانون اجرای اصل 49 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران با ماده 10 طرح مذکور از مجموع 195 نماینده حاضر در جلسه با 127 رأی موافق، 17 رأی مخالف و 9 رأی ممتنع ، موافقت کردند.
براساس ماده 10؛ متن زیر به عنوان ماده 25 به قانون الحاق می شود:
ماده 25- انتشار جریان رسیدگی و گزارش پرونده موضوع این بخش که متضمن افشای مشخصات فرد باشد، در صورتی که به عللی از قبیل خدشه دار شدن وجدان جمعی و یا حفظ نظم عمومی جامعه ضرورت یابد، به درخواست دادستان کل کشور و موافقت رئیس قوه قضائیه امکانپذیر است.
قوه قضائیه موظف است حداقل هر سال یک بار علاوه بر گزارش مشروح به مجلس شورای اسلامی، گزارش اجرای احکام مقرر در این بخش را به اطلاع عموم برساند.