خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دفتر بحران شرکت آبفای زنجان با ۳۰ میلیارد ریال اعتبار تجهیز شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 20 آبان 1403 - 16:41
زنجان-مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان گفت: طی سال جاری برای تجهیز دفتر بحران و پدافند غیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بیش از ۳۰ میلیارد ریال هزینه شد.
آب،شركت،فاضلاب،تأمين،روز

به گزارش خبرگزاری مهر، علی محمد نادرخانی در مانور تأمین اضطراری آب شهر زنجان با بیان اینکه این مانور به منظور افزایش سطح آمادگی همکاران برگزار شد، افزود: شرایط کشور ما به گونه‌ای است که همواره در معرض بحران‌های طبیعی و انسان ساز است و از آنجایی که شرکت آب و فاضلاب وظیفه سنگین آبرسانی به مشترکین را بر عهده دارد باید در تمامی شرایط آب مورد نیاز جمعیت تحت پوشش را تأمین کند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان اظهار داشت: در روز اول پس از بحران، شرکت آب و فاضلاب باید به ازای هر نفر پنج لیتر آب در اختیار افراد متأثر از بحران قرار دهد و در سه روز بعدی ۱۵ لیتر در شبانه روز آب مورد نیاز افراد باید تأمین شود.
نادرخانی تصریح کرد: یکی از اولویت‌های شرکت آب و فاضلاب تأمین برق مورد نیاز تأسیسات از محل دیزل ژنراتورهاست که به همین منظور کلیه تأسیسات حیاتی این شرکت به دیزل ژنراتور مجهز هستند.