خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قاتل خاموشی که بی‌صدا جان می‌گیرد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 20 آبان 1403 - 13:19
خرم‌آباد - مدیرکل پزشکی قانونی لرستان نسبت به گازگرفتگی و مسمومیت ناشی از مونوکسید کربن به‌عنوان قاتل خاموش فصل سرما هشدار داد.
گرمايشي،وسايل،مونوكسيد،گازگرفتگي

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا فارسی نژاد در سخنانی با هشدار نسبت گازگرفتگی و مسمومیت ناشی از مونوکسید کربن به‌عنوان قاتل خاموش در فصل سرما، اظهار داشت: سال گذشته ۲۴ نفر در استان بر اثر گازگرفتگی و مسمومیت ناشی از مونوکسید کربن فوت شدند.
وی گفت: مردم قبل از استفاده از وسایل گرمایشی نکات ایمنی در نصب و به‌کارگیری وسایل گرمایشی را رعایت کنند.
مدیرکل پزشکی قانونی لرستان، عنوان کرد: هر ساله به علت رعایت‌نکردن مسائل ایمنی و استفاده از وسایل گرمایشی غیراستاندارد ده‌ها نفر جان خود را از دست می‌دهند که در بیشتر موارد یک خانواده هم‌زمان قربانی این حادثه می‌شوند.