خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 20 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رایزنی «بلینکن» و «گوترش» درباره اوضاع امنیتی در هائیتی و سومالی

مهر | بین‌الملل | شنبه، 19 آبان 1403 - 21:58
وزیر امور خارجه آمریکا و دبیرکل سازمان ملل در تماسی تلفنی با محوریت اوضاع امنیتی در هائیتی و سومالی رایزنی کردند.
خارجه،هائيتي،آمريكا،رايزني،متحد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، وزارت خارجه آمریکا امروز شنبه طی بیانیه‌ای اعلام کرد: آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده با آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد به صورت تلفنی رایزنی کرد.
بر اساس بیانیه صادره از سوی وزارت خارجه آمریکا، گوترش و بلینکن در این مکالمه پیرامون وضعیت امنیتی در کشورهای هائیتی و سومالی رایزنی کردند.
وزیر خارجه آمریکا با ادعای دستاوردهای به دست آمده توسط ماموریت چند ملیتی کمک به امنیت (MSS) در هائیتی، بر اهمیت در نظر گرفتن درخواست دولت این کشور مبنی بر تبدیل هیئت مذکور به یک عملیات حافظ صلح سازمان ملل متحد که حمایت امنیتی پایدار را برای مردم هائیتی ارائه کند، تأکید کرده است.