خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایستگاه متروی شهید سلطانی گره های ترافیکی کرج را باز می‌کند

مهر | استان‌ها | شنبه، 19 آبان 1403 - 17:41
کرج-استاندار البرز با تاکید بر سرعت بخشیدن به تکمیل ایستگاه متروی درون شهری شهید سلطانی در کرج، گفت: تکمیل این ایستگاه، بار بزرگی از گره های ترافیکی ورودی و درون شهری کلانشهر کرج برمی‌دارد.
كرج،سلطاني،شهيد،پروژه،متروي،پيمانكار

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری البرز، مجتبی عبداللهی در بازدید از روند پیشرفت خط ۲ قطار شهری کرج و اتصال آن به ایستگاه شهید سلطانی و متروی تهران که روز شنبه ۱۹ آبان ماه ۱۴۰۳ انجام شد، افزود: این پروژه از اهمیت بالایی برای حمل و نقل شهر کرج برخوردار است بنابراین با جدیت ورود کرده‌ایم و طی جلسات و بازدیدهای مستمر روند کار را زیر ذره بین داریم.
وی ادامه داد: بر همین اساس با توجه به تعهدات پیمانکار و مسئولان مربوطه، زمانبندی اتمام پروژه را مرحله به مرحله اخذ کرده‌ایم.
وی از پیمانکار و مسئولان پروژه خواست که بر تعهدات خود پایبند باشند تا خدشه‌ای در اعتماد مردم ایجاد نشود.
استاندار البرز افزود: راه اندازی ایستگاه شهید سلطانی و اتصال خط ۲ قطار شهری کرج به متروی تهران، علاوه بر کاهش حدود ۵۰ درصدی ترافیک میدان شهید سلطانی در ورودی کرج، تأثیر بسزایی در سهولت تردد مردم و صرفه‌جویی در سوخت دارد.