خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مددجویان بوشهری تسهیلات خرید خودرو باری دریافت می کنند

مهر | استان‌ها | شنبه، 19 آبان 1403 - 17:18
بوشهر- مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر از پرداخت تسهیلات خرید خودرو باری زامیاد (شرکت سایپا) جهت مددجویان متقاضی تحت حمایت خبر داد.
امداد،زامياد،خودكفايي،كميته،مددجويان،بوشهر،تسهيلات،روشن،استا ...

به گزارش خبرنگار مهر، عباس روشن بعد از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران ضمن اشاره به اهداف و برنامه‌های حوزه اشتغال و خودکفایی در خودکفایی خانواده‌های تحت حمایت، از ثبت نام مددجویان متقاضی خرید خودروی باری زامیاد خبر داد.
مدیر کل امداد استان بوشهر بیان کرد: با توجه به تمدید تفاهم نامه انجام شده بین شرکت زامیاد و کمیته امداد خودروهای باری زامیاد به مددجویان واگذار می‌شود.
روشن سقف تسهیلات پرداختی برای خودروهای زامیاد از منابع بانکی با کارمزد ۴ درصدی را ۳۰۰ میلیون تومان با اقساط ۸۴ ماهه عنوان کرد و گفت: امکان پرداخت تسهیلات بابت مابقی قیمت خودرو به مددجویان سرپرست خانوار از منابع امدادی بدون کارمزد و سهم آورده متقاضی وجود دارد.
مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر ادامه داد: آشنایی با وضعیت بازار کار، و نیاز جامعه به حمل و نقل در ایجاد فرصت شغلی جدید باید مورد توجه قرار گیرد.
روشن افزود: به منظور حصول اطمینان از عدم انحراف سرمایه، افزایش بهره وری اشتغال‌های ایجاد شده، ارتقا کمی و کیفی طرح‌ها، حصول اطمینان از حسن اجرا و کسب موفقیت در اجرای طرح‌های اشتغال و خودکفایی و رعایت فرایند ها در مراحل مختلف اجرا (از استعداد سنجی، مهارت آموزی، ارائه تسهیلات و نظارت و پشتیبانی ازطرح‌ها و بازاریابی تا خودکفایی و خروج خانواده از پوشش حمایتی امداد با حفظ کرامت، تأمین عزت و استقلال اقتصادی)، با برنامه ریزی دقیق در کمیته امداد استان بوشهر انجام می‌شود.
وی ادامه داد: متقاضیان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به ادارات کمیته امداد تابعه مراجعه کنند.